Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy állnak a szakítással?
Tetszik egy srác nagyon-nagyon, úgy is mondhatnánk szerelmes vagyok belé. Ám van barátnője, gyakorlatilag a szakításukra várok már másfél éve. És most közelebb vagyok mint valaha, de valahogy csak nem billen át a mérleg. Pedig minden adott.
Számára én vagyok az aranyos, jófej lány barát, remélem hogy külsőleg is kellően vonzónak talál, de nagy hiba ebben nem lehet. Ha nem lenne barátnője, 1000% hogy már együtt lennénk. Csak hát hűséges típus, és nagyon szereti, vagy legalábbis szerette a barátnőjét.
A barátnője ellenben rossz aspektust kapott mostanra. Ő az állandó dráma, aki folyton el akarja számoltatni, betegesen féltékenykedik vele. Pedig semmi okot nem ad a féltékenységre a barátja, és igazán fontos neki, felesleges annyira a nyakára járnia meg mindent számonkérnie rajta. Egyáltalán nem becsüli meg a barátját, de ebben az esetben most ez nekem jól jön le, a kezemre játszik. :)
Ma egy különösen nagy veszekedés alakult ki köztük, nagyobb mint eddig bármelyik. Konkrétan úgy a lelkébe gázolt a barátnője, hogy megkönnyezte a dolgot. Eltört benne valami, nagyon megsínylette a kapcsolatuk. De az a baj, túl erős a kötelék köztük. Ma is békésen váltak el, és a srácnak is végig az volt a célja, legyenek jóban. Mi több mikor éjjel végleg lezárták az esetet úgymond hogy na igazán túllépnek rajta, a srác már nevetett a barátnőjével, mondván olyan aranyos és imádnivaló amikor duzzog, és úgy vettem észre szinte már el is felejtette ami volt.
Pedig pont amikor a megkönnyezős rész volt, a srácnak elvileg átfutott a fején hogy szakítson, olyan mérges volt, de pl. a barátnője kinevette ezt, mondván ezt nem tudja komolyan venni, szerinte a közelében sem volt a szakításnak. Amúgy a srác azt is hitte, a barátnője akar vele szakítani, de ezt csak este tudtam meg, és lehet hogy a könnyek ennek szóltak?
Nem tudom... Mindenesetre tény hogy vérbeli drama queen a barátnője, és hogy a srácnak gyakran teljesen elege van belőle. De az a baj, közben meg szereti, oda van érte, és amúgy nagyon jól bánik vele, láthatóan fontos neki. De az a lány egyáltalán nem értékeli.
Én meg csak itt várok... Nem tudok mást tenni, mint várni. Mivel szeretem. Szeretem mióta megismertem. Egyszerűen nem tudnék másvalakivel összejönni.
Barát után nem acsingozunk.
És még barátként is megbuktál.
Azért utalnak többek kozott ezen az oldalon, mert nem nyalom a seggét a hisztis libaknak és fiukaknak.
Tessenek atfaradni a tini rovatba életkortól függetlenül a dedos kérdésekkel.
Szerintem akadj le a csávóról. Elég gáz, hogy így csorgatod utána a nyálad. Meg amugyis milyen jó barát az, aki azt várja hogy a barátja szakítson már a párjával.
A srác szereti a barátnőjét, akármilyen is a csaj, ezért tesz meg mindent, hogy együtt maradjanak.
Ha annyira te kellenél neki, akkor már otthagyta volna a lányt érted.
Menj és ismerkedj, keress magadnak valaki mást, aki talán elérhetőbb neked. Ideje lenne túl tenned magad ezen a szerelmen, és élni az életed
Aztán meg majd alakulnak a dolgok, lehet időközben szétmennek és megkeres a srác, lehet hogy együtt maradnak továbbra is, de te közben megtalálod az utad az életben talán szerelem területén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!