Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy állnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy állnak a szakítással?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác nagyon-nagyon, úgy is mondhatnánk szerelmes vagyok belé. Ám van barátnője, gyakorlatilag a szakításukra várok már másfél éve. És most közelebb vagyok mint valaha, de valahogy csak nem billen át a mérleg. Pedig minden adott.

Számára én vagyok az aranyos, jófej lány barát, remélem hogy külsőleg is kellően vonzónak talál, de nagy hiba ebben nem lehet. Ha nem lenne barátnője, 1000% hogy már együtt lennénk. Csak hát hűséges típus, és nagyon szereti, vagy legalábbis szerette a barátnőjét.

A barátnője ellenben rossz aspektust kapott mostanra. Ő az állandó dráma, aki folyton el akarja számoltatni, betegesen féltékenykedik vele. Pedig semmi okot nem ad a féltékenységre a barátja, és igazán fontos neki, felesleges annyira a nyakára járnia meg mindent számonkérnie rajta. Egyáltalán nem becsüli meg a barátját, de ebben az esetben most ez nekem jól jön le, a kezemre játszik. :)

Ma egy különösen nagy veszekedés alakult ki köztük, nagyobb mint eddig bármelyik. Konkrétan úgy a lelkébe gázolt a barátnője, hogy megkönnyezte a dolgot. Eltört benne valami, nagyon megsínylette a kapcsolatuk. De az a baj, túl erős a kötelék köztük. Ma is békésen váltak el, és a srácnak is végig az volt a célja, legyenek jóban. Mi több mikor éjjel végleg lezárták az esetet úgymond hogy na igazán túllépnek rajta, a srác már nevetett a barátnőjével, mondván olyan aranyos és imádnivaló amikor duzzog, és úgy vettem észre szinte már el is felejtette ami volt.

Pedig pont amikor a megkönnyezős rész volt, a srácnak elvileg átfutott a fején hogy szakítson, olyan mérges volt, de pl. a barátnője kinevette ezt, mondván ezt nem tudja komolyan venni, szerinte a közelében sem volt a szakításnak. Amúgy a srác azt is hitte, a barátnője akar vele szakítani, de ezt csak este tudtam meg, és lehet hogy a könnyek ennek szóltak?

Nem tudom... Mindenesetre tény hogy vérbeli drama queen a barátnője, és hogy a srácnak gyakran teljesen elege van belőle. De az a baj, közben meg szereti, oda van érte, és amúgy nagyon jól bánik vele, láthatóan fontos neki. De az a lány egyáltalán nem értékeli.

Én meg csak itt várok... Nem tudok mást tenni, mint várni. Mivel szeretem. Szeretem mióta megismertem. Egyszerűen nem tudnék másvalakivel összejönni.

2017. máj. 28. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
keressek neked egy jó pszichológust?
2017. máj. 28. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Barát után nem acsingozunk.

És még barátként is megbuktál.

Azért utalnak többek kozott ezen az oldalon, mert nem nyalom a seggét a hisztis libaknak és fiukaknak.

Tessenek atfaradni a tini rovatba életkortól függetlenül a dedos kérdésekkel.

2017. máj. 28. 03:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Már nem azèrt, de ne legyen féltékeny a barátnője, amikor a pasija egy olyan csajjal van jóba, aki betegesen csorgatja utána a nyálát már másfél éve? Ha a csaj helyében lennék, és tudnám, hogy a párom engem szeret, akkor is zavarna az a 3. fél aki konkrètan csak azt várja hogy szakítsak a párommal ès minden veszekedésünknél már készítené a pezsgőt...
2017. máj. 28. 03:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akadj le a csávóról. Elég gáz, hogy így csorgatod utána a nyálad. Meg amugyis milyen jó barát az, aki azt várja hogy a barátja szakítson már a párjával.

A srác szereti a barátnőjét, akármilyen is a csaj, ezért tesz meg mindent, hogy együtt maradjanak.

Ha annyira te kellenél neki, akkor már otthagyta volna a lányt érted.

Menj és ismerkedj, keress magadnak valaki mást, aki talán elérhetőbb neked. Ideje lenne túl tenned magad ezen a szerelmen, és élni az életed

Aztán meg majd alakulnak a dolgok, lehet időközben szétmennek és megkeres a srác, lehet hogy együtt maradnak továbbra is, de te közben megtalálod az utad az életben talán szerelem területén is.

2017. máj. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!