Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan veszhetünk össze ezen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszhetünk össze ezen? A barátaink állnak közénk?

Figyelt kérdés

A párom 26 éves, én 22 vagyok. A legjobb barátnőm osztálytársam volt a középiskolában és a párom meg az egyik legjobb barátja is osztálytársak voltak. A barátaink igazából rajtunk keresztül ismerték meg egymást, de már ők is 1,5 éve járnak (mi 2,5). Nekem a kapcsolatom a párom barátjával elég felszínes, tudunk beszélgetni, meg jó fejnek is tartom, de egyébként nem vagyunk túl jóban, többnyire bulikban találkozunk vagy amikor összefutunk a páromnál. A párom és a barátnőm között ugyanez a helyzet.

A probléma ott kezdődött, hogy 2 hónappal ezelőtt kiderült, hogy egy házibuliban (ahol amúgy mind a négyen ott voltunk) a barátnőm megcsalta a párját. Ketten rájuk nyitottak. Én ettől a két lánytól tudtam meg. Pár nappal később a barátnőm is elmondta, nagyon félt a reakciómtól.

Megmondom őszintén, hogy nem akadtam ki. Az egyik az, hogy tudatában vagyok hogyan viselkedik, amikor iszik, elég jól felszabadulnak a gátlásai. A másik meg az, hogy nem tartozik rám, megtörtént, én még őt ettől függetlenül szeretem. Persze mondtam neki, hogy legközelebb uralkodjon magán, így nem viselkedhetnek (a fiúnak is van barátnője). De részemről ennyi volt.

2 napja megtudta a barátnőm párja, aki azonnal elmondta a barátjának, az én páromnak. A párom meg elmesélte nekem. Én hülye meg mondtam neki, hogy tudtam, hallottam róla. Na ezen teljesen kiakadt. Kiabált velem, hogy hogyan asszisztálhatok ehhez, mennyire undorító vagyok, hogy tarthatok egy ekkora qrvát a barátnőmnek.

Esküszöm nem értem! Mit kellett volna tennem? Neki nem akartam elmondani, mert nem akartam olyan helyzetbe hozni, hogy döntenie kelljen, hogy elmondja-e a barátjának vagy hallgat a kedvemért. De szerintem ez nem a mi dolgunk, én ezért nem veszek össze a legjobb barátnőmmel. Persze nem értek ezzel egyet, de emberek vagyunk, hibázunk, majd ők eldöntik hogyan tovább. Jogos, hogy ennyire kiakadt? Nem az a baja, hogy neki nem mondtam el, hanem hogy még mindig jóban vagyok a barátnőmmel és szerinte azonnal el kellett volna mondanom a barátjának. Mit kellene tennem? Nem érzem magam hibásnak! Olyanokat mond, hogy attól fél a barátja azt hiszi, hogy ő is tudott mindet és közösen hallgattuk ezt el. Hogy lehet ezen ennyire kiakadni? Elvvégre nem mi csaltuk meg egymást...

2017. márc. 13. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudtára hozhatod, hogy ez alapjáraton a barátaitok bulija, nem a tiétek.

30/f

2017. márc. 13. 21:08
 2/5 A legrosszabb ***** válasza:
Egyrészt jól tetted, hogy senkinek nem adtad tovább, mert így nem te lettél vádolva, hogy egy pletykás szócső vagy. Másrészt oktasd ki nyugodtan a párodat, hogy tudtál róla, de ki akartál az egészből maradni és nem akartál szart kavarni. Harmadrészt valamilyen szinten érthető a párod kiakadása is, mert ő meg alapból nemigen bírja a barátnődet. Ismerős eset, tipikus. Mindenből ki akarsz maradni, semmibe nem akarsz belekontárkodni, mégis rajtad csattan minden oldalról az ostor. Esküszöm, pártatlannak a legnehezebb lenni.
2017. márc. 13. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám - és ez igaz is - hogy nem én láttam, valakitől futólag hallottam és mivel nem tartottam igaznak, csak ittas hablatyolásnak, ezért még ott és akkor ki is ment a fejemből.
2017. márc. 13. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
te is véded a barátnőd, ő is védi a barátját. Nos a barátod barátjának miért akarsz rosszat? egy partiribizlivel miért engedted összejönni. Barátodnak adok igazat a lány hibázott te meg végigasszisztáltad kb 1 hétig hogy a pasi azt hiszi minden ok.
2017. márc. 15. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
te barátnőd aláznák meg szerintem mint egy anyatigris úgy utálkoznál
2017. márc. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!