Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a fontosabb számodra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb számodra az életben a pénz vagy a szerelem?

Figyelt kérdés
Nekem a pénz fontosabb a rangsorban.A pénz hiánya megöl mindent.
2017. máj. 26. 11:15
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
kamu kérdés
2017. máj. 26. 14:47
 22/28 anonim ***** válasza:

#15: Igen, pénzzel szerelmet venni. Havi 100.000-et kereső fiatal férfi jelenleg sok helyen albérletet talál maximum és el is megy a maradék pénze kajára. Nem fog óriási rózsacsokrot venni, éttermekbe vinni a lányt és hasonló dolgok. Saját lakással és egzisztenciával simán talál az ember szerelmet.

#19: Megnyerted már a lottóötöst?

2017. máj. 26. 14:48
 23/28 anonim ***** válasza:

Volt úgy párom, hogy 100k-t se keresett, egy fél szobát tudott kivenni, meg kajára futotta, aztán annyi. Tök jól elvoltunk, nem emiatt lett vége a kapcsolatnak.

A mostani páromnak bőven lenne miből rózsacsokrot venni, meg étterembe vinni engem, de csak szülinapomra szoktam kapni 1-1 napraforgót (azt szeretem), meg inkább otthon sütünk-főzünk, ezerszer jobb móka, mint étterembe menni, azt max úgy szoktuk, hogy ha valahol vagyunk, akkor egy hambit bekapunk valami kajáldában, azt meg felváltva fizetjük.

2017. máj. 26. 14:52
 24/28 anonim válasza:

itt a válaszokból lehet látni, hogy a többség igazi csóró, és még soha nem volt vagyonos, vagy ha igen nem küzdött meg érte, hanem "rászakadt"

nekem hiába van vagyonom (szándékosan nem pénzt írok, mert már itt nagy a tévedés, mert a pénz csak egy közvetítői eszköz, amely bármikor elértéktelenedhet, szemben egy ingatlannal, vagy az arannyal), ha az akibe szerelmes vagyok nem kellek neki, mert neki egy csóró kell

és nem vagyok boldog, persze örülök a budai lakásomnak, a Jaguar-omnak, a Rolex Submariner karórámnak, de akkor sem vagyok maradéktalanul boldog

és tudom, hogy a nők nagy részének csak a vagyonom kell(ene)

2017. máj. 26. 15:11
 25/28 anonim válasza:
amúgy meg egy 30 ezer Ft-os rózsacsokor nem is olyan nagy valami, de csak annak, aki megérdemli
2017. máj. 26. 15:14
 26/28 anonim ***** válasza:
24-es (egyben 25-ös), én nőként vagyok hasonló helyzetben, bár nem vagy olyan vagyonos mint Te, de sokkal jobban keresek az átlagnál, mindezt 27 éves koromra. Jól is nézek ki, mindenem meg van. A kapcsolatokban, szerelemben elég szerencsétlen vagyok. Pont arra gondoltam a minap, hogy semmit nem ér a pénzem, társ nélkül nem tudom teljességében élvezni az életet. A tárgyak...a ruhák, az órák, az autók, a lakás, a bútorok..szép dolgok...de nincs kivel megosztanom. Nyaralni is egyedül tervezek, mert a barátaimnak nem futja nyaralásra. Egyedül én lettem vagyonos a baráti társaságból, a többiek nem, és vannak ebből kellemetlen helyzetek. Nagyon sokszor én fizetek mindkettőnknek a barátnőmmel, ha szeretnék bármilyen programot csinálni, de úgy már nem ugyanaz! Mert ő kellemetlenül érzi magát. Mindenkinek mondom..a pénz..a tárgyak..nem pótolják a szerelmet. Ridegek, és nem érdekled őket, hisz lélektelenek. Tárgyak.
2017. máj. 26. 15:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok és ha egyik ki is zárja a másikat, akkor is határozottan a pénzt választanám.
2017. máj. 26. 19:21
 28/28 anonim ***** válasza:

#23: Én elhiszem, hogy ilyen a kapcsolatotok. Itt mindenki, mindig ellenpéldát ír mindenre és kihozza magából a tökéleteset. Elhiszem, tényleg. Ettől függetlenül, ha kimegyek az utcára, valahogy nem a tiétekhez hasonló kapcsolatokat látok. Az udvarlás szakaszában általában kőkeményen számít a pénz is. Nem túl sok lány nyitott hidegben és esőben a 10. randin is parkban sétálgatni.

#24: Bizony, látni, hogy sokan nem voltak még vagyonosak. Az állítás rád is vonatkozik. Sehol máshol nem láttam még annyi milliomost, mint ezen az oldalon.

2017. máj. 28. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!