Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb számodra az életben a pénz vagy a szerelem?
#15: Igen, pénzzel szerelmet venni. Havi 100.000-et kereső fiatal férfi jelenleg sok helyen albérletet talál maximum és el is megy a maradék pénze kajára. Nem fog óriási rózsacsokrot venni, éttermekbe vinni a lányt és hasonló dolgok. Saját lakással és egzisztenciával simán talál az ember szerelmet.
#19: Megnyerted már a lottóötöst?
Volt úgy párom, hogy 100k-t se keresett, egy fél szobát tudott kivenni, meg kajára futotta, aztán annyi. Tök jól elvoltunk, nem emiatt lett vége a kapcsolatnak.
A mostani páromnak bőven lenne miből rózsacsokrot venni, meg étterembe vinni engem, de csak szülinapomra szoktam kapni 1-1 napraforgót (azt szeretem), meg inkább otthon sütünk-főzünk, ezerszer jobb móka, mint étterembe menni, azt max úgy szoktuk, hogy ha valahol vagyunk, akkor egy hambit bekapunk valami kajáldában, azt meg felváltva fizetjük.
itt a válaszokból lehet látni, hogy a többség igazi csóró, és még soha nem volt vagyonos, vagy ha igen nem küzdött meg érte, hanem "rászakadt"
nekem hiába van vagyonom (szándékosan nem pénzt írok, mert már itt nagy a tévedés, mert a pénz csak egy közvetítői eszköz, amely bármikor elértéktelenedhet, szemben egy ingatlannal, vagy az arannyal), ha az akibe szerelmes vagyok nem kellek neki, mert neki egy csóró kell
és nem vagyok boldog, persze örülök a budai lakásomnak, a Jaguar-omnak, a Rolex Submariner karórámnak, de akkor sem vagyok maradéktalanul boldog
és tudom, hogy a nők nagy részének csak a vagyonom kell(ene)
#23: Én elhiszem, hogy ilyen a kapcsolatotok. Itt mindenki, mindig ellenpéldát ír mindenre és kihozza magából a tökéleteset. Elhiszem, tényleg. Ettől függetlenül, ha kimegyek az utcára, valahogy nem a tiétekhez hasonló kapcsolatokat látok. Az udvarlás szakaszában általában kőkeményen számít a pénz is. Nem túl sok lány nyitott hidegben és esőben a 10. randin is parkban sétálgatni.
#24: Bizony, látni, hogy sokan nem voltak még vagyonosak. Az állítás rád is vonatkozik. Sehol máshol nem láttam még annyi milliomost, mint ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!