Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb számodra az életben a pénz vagy a szerelem?
Szerelem az valami UFO számomra,egyetlen nő sem adott még esélyt sem soha,mert nem születtem helyesnek.Tehát az esélytelen nálam így is úgy is.
Így marad a pénz,amiből minél többet szeretnék keresni,de azért nem szeretnék elszállni sem magamtól emiatt.Csak egy normális életet biztosítani,ami fedezi a költségeket.
25/F
Nekem kellett már döntenem ilyen kérdésben. Én a pénzt választottam. Nem mondom, hogy ez volt a jó döntés, de én nem bántam meg később. A szerelem jó dolog, komolyan, akkor még jobb, ha nincsenek anyagi korlátaid. De ha vannak, és a megélhetés a kérdés illetve a normális életszínvonal, a szerelem gyorsan kevéssé válik. Ezt addig senki nem érzi át, amíg nem ült kétségbeesetten a számlái fölött, hogy most egyen vagy fázzon, és nem lopott vécé papírt nyilvános mosdókból, mert muszáj volt.
(Én egyébként a fentiek után éltem egy külföldi lehetőséggel, úgy, hogy életem szerelme akkor azt mondta ő nem fog követni. Nagyon sajnáltam, viszont most már van egy kertes házam, jó munkám, családom és új szerelmem, ő pedig csak pincérkedik, és kb ugyanott tart, mint akkor régen...)
Szerelem. Pénzünk nem sok van, de Ő nagyon boldoggá tesz. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!