Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki lepte már meg a párját szőrmebundával?
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 09:41
1/11 anonim 

válasza:

Nem tennék ilyet, mert tudom, hogy bundástól repülnék a fenébe.
2/11 anonim 

válasza:

Tudom, hogy luxuscikknek számít,de
1.Öregasszonyosnak/újgazdag proli dolognak tartom
2.A bundát viselőkkel szemben előìtèleteim vannak (sznobság, kivagyiság, materialista felfogás)
Ìgy "bundamániás" nővel nem is lennèk együtt sokáig.
3/11 anonim 

válasza:

Ha engem lepne meg a párom ilyenne vissza is vihetné szépen,oda ahol vette.
Bár szerencsére eszébe se jut ilyennel ajandékozni.
4/11 anonim 

válasza:

Sosem vonzott a szőrmebunda...a párom vihetné vissza oda, ahol megvette.Nem vagyok luxusnő.
5/11 anonim 

válasza:

Ha az számít, hogy ledobtam a pólómat, akkor igen. ;)
6/11 anonim 

válasza:

Itt is tevagy Szárítócsipesz? Lebuktál😅
7/11 anonim 

válasza:

Bárányból készűlt mamusz számít ? Én azt kaptam a barátomtól ajándékba. Azt tudnotok kell, hogy hagyományőr múltja miatt szereti a szőrme, bunda dolgokat. Bár szeretem az állatokat, nem vagyok különösképp álatvédő. Örültem a mamusznak és egy kabátnak is örülnék.
9/11 anonim 

válasza:

Miután a párom tisztában van azzal,hogy nem viselek el magamon semmiféle valódi szőrmét,így bundástól vágnám ki az biztos.
Állat védő vagyok,nem beteges módon (bár kinek mi a beteges ugye..)húst is eszem,de én azt gondolom,hogy a "muszájnál" jobban nem kell szenvedtetni szegény kisállatokat!
10/11 anonim 

válasza:

Etikai okokból nem fogyasztok húst, imádom az állatokat, ezt a párom is tudja. Biztosan nem venne nekem szőrmebundát, ha mégis, úgy érezném nem ismer igazán, egyáltalán nem örülnék. Ha az a célja, hogy egy halom pénzt elszórjon rám, kérdezzen meg előbb, tudok mutatni egy csomó gyönyörű ékszert vagy olyan ruhát, aminek a viselésével nem támogatom az állatok gyilkolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!