Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek? 23l,25f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? 23l,25f

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy török sráccal aki egy évre jött tanulni Pestre (amiből már csak fél maradt) majd szeptemberben visszamegy.

Nagyon rendes hozzám igazából semmi nem történt köztünk még, barátok vagyunk mondhatni.

Én félek belebonyolódni bármibe is hiszen tudom hogy vége lesz ha hazamegy. Ezt vele is megbeszéltem.

Ő nagyon vonzódik hozzám. A kedvemben jár és törődik velem, és mondhatni bármit képes lenne megtenni értem.

Ugyanakkor látom nehéz neki hogy nem érhet hozzám úgy, nem csókolhat meg.. Stb.

Azonban nekem is egyre nehezebb megállnom hogy ne közeledjek felé úgy. Én is nagyon kedvelem őt és úgy érzem szeretném megcsókolni, szeretkezni vele.

Mit gondoltok jó ötlet? Ha csak így kötetlenül beleugrok a dolgokba úgy hogy tudom lassan vége.

Szerintetek mi a helyes döntés? Attól is tartok ha lefekszem vele előtőrnek belőlem az eddig kordában tartott érzések és ha utána vége lesz totálisan kikeszulok majd.

Voltatok már hasonló helyzetben?

2017. máj. 21. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Voltam, nem is olyan rég. Nekem itthon lett majdnem egy kapcsolatom úgy, hogy ráadásul az ismerkedésünk elején megbeszéltük, hogy csak barátkozunk, mert én megyek ki külföldre nyár végén. Na ez nem igazán sikerült, kölcsönösen többet akartunk, aztán szerencsére volt egy időszak, amikor személyesen nem tudtunk találkozni, és akkor higgadtunk le annyira, hogy ki merjük mondani egymásnak, hogy nem szabad ezt bevállalnunk. A barátság megmaradt, neki azóta lett kapcsolata, én pedig várom az őszt, hogy kint tudjak ismerkedni.

Szóval, ha nincs meg bennetek az, hogy együtt léptek tovább (vagy belátható időn belül újra egy helyen lesztek), akkor ne erőltessétek, mert mindkettőtöknek rossz lesz. Ha viszont valamelyikőtök hajlandó a másikkal költözni, akkor hajrá, csináljátok.

2017. máj. 21. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt hogyte költözz ki Törökországba, nagyon erősen gondold meg.

Ő maradna itt nálunk a kedvedért? Ez is egy mutatója lehet annak, hogy mennyire van oda érted...

2017. máj. 21. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!