Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bírjam ki hogy elmegy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy elmegy?

Figyelt kérdés

van egy pasi akibe titokba szerelmes vagyok, ő nem ismer engem.most elköltözik a városból.teljesen összetörtem ès egèsz este sírtam. hogy lehet hogy ennyire megvisel egy idegen ember, akit nem is ismerek?

hogyan lèpjek túl ezen?

lehet hogy soha többet nem látom èlőben....

2017. máj. 21. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy álomképbe vagy szerelmes, nem abba a konkrét férfibe
2017. máj. 21. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj utàna és beszélj vele!Sohasem késő!
2017. máj. 21. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
van családja
2017. máj. 21. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam màr titkon szerelmes egy pasiba akinek gyűrűs menyasszonya volt akkor de elkönyveltem magamban hogy ő már ugy sem hagyja ott értem a szerelmét!
2017. máj. 21. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van családja, akkor örülj, hogy lelép. Úgy könnyebb lesz elfelejteni, mintha napi szinten látnád.

21/L

2017. máj. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!