Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha azt mondja nincs szikra? (nő)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja nincs szikra? (nő)

Figyelt kérdés

A hölgyeménnyel majdnem 2 hónapja ismerkedtünk és mondta, hogy nem érzi a szikrát, jól érezte velem magát nagyon, de valami hiányzik.

Viszont, amikor közölte utána, nem tudta hogyan tovább, mi legyen velünk. Azt hittem a szexszel volt gond, de azt mondta az nagyon jól működött. Ilyenkor mi van? Azóta nem beszélünk ennek lassan egy hete, de rosszban nem akar velem lenni. Hagynom kéne?

2017. máj. 20. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ez az a helyzet amikor hiába lennél jó, valamiért mégsem vonzódik hozzád. Ilyenből lehet barátság érettebb emberek esetében, vagy szépen megszakítjátok a kapcsolatot.
2017. máj. 20. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Akkor ki kell cserélni a konvektorban a szikragyújtót.
2017. máj. 20. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
akkor én azt mondom gázrobbanás.
2017. máj. 20. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Ahogy az #1 írta.

Igen, hagynod kéne.

2017. máj. 20. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

"Azt hittem a szexszel volt gond, de azt mondta az nagyon jól működött"

ilyenkor az van, hogy hazudott és nem akarta megsérteni a férfi önbecsülésed.

hidd el igazat mondok, nagyon sok csaj haverom van és ne tudd meg milyen durva szinten kibeszélik a szexuális élményeiket egymás között.

férfiként néha már én szoktam magam szégyellni, mert irulok pirulok mint a vadalma :D

2017. máj. 20. 18:23
 6/11 Lazy Lover ***** válasza:
46%
hagyd a bánatba ezeknek semmi nem jó
2017. máj. 20. 18:29
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 Ebben az egyben biztos vagyok, hogy nem hazudott. Ő hozta fel, hogy nem volt azzal gond. Még csak nem is én kérdeztem rá. Ráadásul nem vagyok kezdő, nem hang alapján tudom ha egy nőnek orgazmusa van.
2017. máj. 20. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 úgy legyen.

viszont ne felejtsd el, hogy a nők agyi gépezete másképp működik mint a férfiaké.

attól hogy ő magától utalt arra, hogy a szex oké volt, még nem biztos hogy így is gondolta.

általánosításkép: legtöbb férfi ilyenkor egyből az ágybéli teljesítőképességére gondol, hogy biztos valamit nem jól csinált, és ezt a nők nagyon jól tudják.

nem akarom beléd magyarázni, hogy számára szar voltál az ágyban, de mint mondottam ez is opció lehet.

csak ugye simán nem akar megbántani, és magától hozta fel a témát gyors mentőövként.

2017. máj. 20. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Kedvel, jó veled a szex is, csak nem szerelmes beléd. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.
2017. máj. 20. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, hogy elszórakoztatni jó vagy, elvinni moziba, meghívni kávézni, meghallgatni, ha nincs más programja, de megdugni sosem fogod, ne is álmodj róla.

Fiatalabb koromban ilyenkor bepróbálkoztam a legyünk barátok dologgal, de 100%-ban az lett a vége, hogy továbbra is udvarolhattam/barátkozhattam, aztán mikor lett pasi, akkor villámgyorsan le lettem építve, mert már nem volt rám szükség, ott voltak a pasi barátai, nem kellettem még én is melléjük.

Szóval ha megfogadod a tanácsot, akkor ilyenkor az van, hogy mosolyogva, harag nélkül otthagyod, többé nem keresed. Nagyon kis esélye lehet, hogy rádöbben, hogy mégis hiányzol, de sokkal valószínűbb, hogy keres másik rajongót

2017. máj. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!