Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
szerinted mit jelent?
az hogy van egy kis esély rá hogy a másik félnek bejössz, például a stílusod, a humorod, a külsőd
Egy évvel ezelőtt ismerkedtem férfiakkal, volt kb. egy tucatnyi "randim". Jól elbeszélgettünk, kellemes volt a társaság, de mindig hiányzott valami megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan plusz, ami miatt azt érezhettem volna, hogy igen, őt akarom...
Aztán felkeltette valaki az érdeklődésem a környezetemből, beültünk iszogatni, beszélgetni. Akkor még csak szimpatikus volt, kíváncsian vártam, hogy mit hoz ki belőlem. Na és akkor jött az a bizonyos szikra...
Nem tudnám pontosan megfogalmazni, hogy miért, mi váltotta ki, hiszen csak beszélgettünk semleges dolgokról, és mégis... minden egyes megnyilvánulása, mozdulata, gesztusa erős vonzalmat ébresztett bennem, legszívesebben állandóan hozzáértem volna. Másfél-két órás beszélgetés után úgy váltunk el, hogy szerettem volna, ha örökké együtt maradunk. Akkor éreztem, hogy igenis ő kell!
Mint utóbb kiderült, kölcsönösen megérintettük egymást, ő is hasonló, számára is megmagyarázhatatlan "bizsergésről" számolt be. De ez már csak azután derült ki, hogy összejöttünk (a következő randinkon). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!