Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire riasztó férfiak, ha egy nő küzd értetek?
Figyelt kérdés
huszonéves nőként lehet elriasztom, akit nagyon szeretek. Mi együtt voltunk, jól indult, de hibáztam, barátok is közbe szóltak és a férfi szakított velem, szó nélkül. Letagadtam, hogy szeretem, de rájöttem, hogy őt akarom. Azóta sokat irok neki, probálkozm, és volt időszak, hogy megtört a jég, egy pár hónapot nem tartozkodott az országban, most ittho van, elfoglalt, nagyn minimálisat beszél velem, én hajtok arra,hogy személyesen beszéljünk. Nem rég összefutottunk, a tűz meg van még, nm késég, de olyan sokat irtam már eddig, hogy szerintem ijesztő, hogy ennyire akarom őt, csak sejtheti, hogy szeretem... Nem tartom magam rossz nőnek, szép a lelkem... de ha most visszafogom magam is, akkor is már nem lehetek erdekes szamara, hogy megvoltam, nyomultam... vag ha gy no tetszik, es nyomult, az meg helyre hozható?2017. máj. 16. 22:40
11/12 anonim válasza:
"Férfiak (tisztelet természetesen a kivételnek) hova lett a tartásotok?"
Nekem jó erős a tartásom, és nem ragaszkodok több száz ezeréves majom szokásokhoz, elvégre olyan fejlettnek hiszi magát az ember, hát akkor szakadjunk is már el a párkeresésben is a majmok szintjétől...
12/12 anonim válasza:
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!