Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyan "Vokság Virágos"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan "Vokság Virágos" külsejű nők, akik nagyon szerények, okosak és háziasak?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, jót nevettem

Csak akkor, ha te egy hűséges Tom Hardy vagy

2017. máj. 10. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Én el tudom képzelni magáról Virágról is, hogy ilyen. Látott/hallott már vele valaki interjút? Tök normálisnak látszik, én bírom, de a külsejét eltolta egy kicsit, azt meg kell hagyni.
2017. máj. 10. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a voksán virág, aki nem tudja, hogy Argentína melyik földrészen van? :DD kinek kell ilyen buta nő?
2017. máj. 10. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mivel a szerény nő nem fújatja fel magát, hanem megelégszik a természet adta külsővel.
2017. máj. 10. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne szerény? Kislány korától csak azt hallja, hogy ő a legjobb, a legszebb stb. Miért gondolna mást magáról?

Mitől lenne okos? Az ilyeneknek (persze a büfészakon) automatikusan jár a vizsgaötös - természetesen a pináért cserébe.

Mitől lenne házias? Automatikusa a segge alá tolnak mindent. Majd ha megöregszik, kénytelen lesz megtanulni mindent, az már keservesebb lesz.

2017. máj. 10. 10:08
 6/10 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Most igy hirtelen elkepzeltem Viragot, kotenykeben meg lisztes homlokkal gumikecsoban mosogatni. :D
2017. máj. 10. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok:)
2017. máj. 10. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ritkán,de előfordulnak.Csak ha neked ilyen kinézet az elvárás és nem elméleti kérdés,akkor te is legyél egy hűséges,ezermester,ezek mellett hót szerény Lazar Angelov.
2017. máj. 12. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Na meg okos.
2017. máj. 13. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy aki tényleg házias, az nem fog még műkörmöket se csináltatni, mert tudja, hogy 2 nap után lemarná a mosogatószer. :)
2017. máj. 14. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!