Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban akar engem?
Nagyon régen együtt voltunk 1,5 hónapig körülbelül, de aztán ő úgy ítélte meg, hogy nem tudna működni, meg amúgy is messzire fog költözni, szóval hagyjuk.
Lassan 5 hónapja megint beszélgetünk egymással, de csak az utóbbi pár hétben ejtettünk egy találkát. Újra elkezdtünk találkozni, rengeteget beszélni és igen, megint lefeküdtünk egymással, amire igazából nehezen és lassan adtam meg magam, mert ha annyira akartam volna már 5 hónappal ezelőtt is lehetett volna rá lehetőségem. Ott tartunk, hogy nem tudom mi van. Aznap amikor reggel eljöttem tőle, kb egésznap beszélgettünk, ő keresett, jó volt minden és elég volt ez az éjszaka ahhoz, hogy újra legyenek érzelmeim. Ja igen, az elmúlt időszakban csak ő keresett engem.
Tegnap ha én nem írok neki, akkor gondolom nem keresett volna, de mondom ennyit megtehetek én is, hiába vagyok nő, egy értelmes kapcsolat kettőn áll.
Ma még nem keresett és lehet gyerekes vagyok, de az ami az elmúlt időben volt arra késztet, hogy már keresnie kellett volna.
Amúgy egy olyan férfiról beszélünk, aki egy link alkat, hóbortos, egy csettintésre megkaphatna akárkit mert jó a kisugárzása és nem mellesleg jól is néz ki, szeret bulizni, nárcisztikus stb.
A kérdés, hogy valóban akarhat engem? Vagy tényleg azért csinálta végig az elmúlt 5 hónapot, hogy újra lefeküdjünk egymással és ennyi?
Olyanokkal viccelődött, hogy szoknom kell még a helyem az ágyában, meg azért nem úgy lesz hogy ilyen sok év után találkozunk legközelebb bla-bla.
Mi ez most?
26L
csak egy újabb szexre kellettél ne gondolj többet bele.
a férfi mindig a könnyebb utat választja. téged már simer, plusz volt valami, plusz nem méregben válatotk el. ergó tudta jól h simán lyukat beszél beléd, szó szerin, aztán meg majd lesz valami.
rém egyszerűek vagyunk ám :D
csak ti nők képzeltek bele mindig többet.
26/F
1-esnek igaza van.
Ennyit drámázni pár kamatyoláson csak egy nő tud, már bocsánat. :D
Válasz: igen, kellesz neki, és már az is kiderült, hogy miért. Nem tűnt még fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!