Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megsértődött rám egy kis csipp-csupp dolog miatt és már több, mint egy hete nem beszél velem, szerintetek, még van esély a békülésre?
Próbáltam keresni, de kinyom vagy nem veszi fel a telefont. Több, mint fél éve vagyunk egy pár. Tudom, ez nem nagy idő, dehát azóta el is jegyzett, a családot, kisbabát terveztük már. Most kezdtük el szervezni az esküvőt nemrég.
Meddig érdemes várni még rá? Vagy hagyjam?
Nekem egyszer volt ilyen sztorim, hogy eltűnt egy ilyen családos-kisbabás-végállomásos fickó. Nem lehetett elérni sem, össze sem vesztünk, szóval eléggé értetlenül és szomorúan álltam a dolog előtt. Egy év múlva felhívott, hogy összeomlott, azóta kijött a zárt osztályról és feleségül akar venni. (Nem mentem hozzá.)
Minden lehetséges. Azon érdemes elgondolkodni, hogy szeretnél-e olyan emberrel családot alapítani, aki konfliktus esetén egyszerűen eltűnik.
Ja marha jó ötlet lenne hozzámenni és gyereket vállalni ebbe..
Ne hülyéskedj már..Fél év lófing, mi lesz később? Valami nem tetszik neki és egyből otthagy majd a gyerekkel és már adja is be a válást?
Nem tudja kezelni a visszautasítást és a konfliktust sem.
Részemről itt vége lenne.Duzzogjon akkor felőlem.
Nem normális ebből a dologból semmi, de gondolom te is tudod.
21-es tökéletesen megfogalmazta!!!! És én is ilyenben vagyok /voltam/ már második hete nem veszi fel, letilt, volt hogy hívás közben kinyomott- este- arra is kell gondolni lehet van valakije, bár nálunk sem ez volt.....mi is babát terveztünk, de megsértett én meg elküldtem a 3,14ba-sms-ben- valaki telenyomta a zárat ragasztóval azt hitte én voltam mert előtte vitáztunk....de azért ilyet még nem feltételezett rólam. Aztán kitalált mást is. Én arra gondolok ez már csak ürügy lehetett hogy lelépjen...talán másfelé kacsintgat...pasiknál ez is benne van a pakliban sajnos.., a kérdésed megadta most a választ nekem is mit /nem/ kell tennem...:(
Ne keresd aki menni akar azt el kell engedni ha visszatalál a tiéd volt ha nem akkor sosem lett volna, régi igazság...sajnos... Meg gondolj bele egy pasi szemében mennyi értéke vagy mi van annak a nőnek aki utána szalad?? Viccessé válik és az már veszett fejsze nyele!
Aki ennyire "szeret" hogy megsértődik hetekig...még felbukkanhat de nálunk is ez van, 7x szakítottunk, én már kezdek nagyon belefáradni /évek óta/; ahelyett hogy boldogak lehetnénk folyton ezek a tényleg idióta játszmák!
Na jó ő elég terhelt pszichésen, sajnos.
Annyi pasi van a világon tudom most nem akarsz gondolni erre....de ha csak flörtölsz már akkor jobban érzed magad!
Ne emészd magad ő sem teszi, hidd el:D :(( Nem szabad ennyire kattogni rajta nekem két hétig gyűlt a feszkó -nemigen tudtam épp levezetni sportban stb..- a vége az lett hogy az ügyelet jött ki, a vérnyomásom az egekben volt..:(
Egyszerűen én sem értem az ilyen tuskó viselkedést:((
Minden jót neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!