Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk, mennyire toleráltok egy csendesebb, "inkább elmélkedik, mint sokat beszél" típusú lányt? Nem unjátok meg hamar? 22/L
Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapján nem vagyok jó barátnő. Szeretek egyedül lenni, mert szeretek a gondolataimba merülni, sokat elmélkedni dolgokon, a világon, így érzem jól magam. A barátaimmal azonban sokszor tudok kifelé is fordulni, viszont hosszú távon ez nehezemre esik, és egy idő után visszatérek a komolyabb énemhez. Ahogy látom a fiúk inkább a cserfesebb, vidám lányokat szeretik, őket választják barátnőnek, én az ilyen lányok mellett unalmasnak számítok, nem igazán szórakoztatónak. Eléggé elkeserít a helyzet, mert nem érzem, hogy értéktelen lennék, nagyon tudok szeretni, csak szükségem lenne valakire, aki megérti, hogy én ilyen vagyok, és nem fogok megváltozni. Vannak olyan fiúk, akik az ilyen típusú lányokat kedvelik?2017. máj. 7. 18:46
12/14 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok, csak férfiban. Mások számára unalmasan és egyszerűen élek. 26/f
13/14 anonim válasza:
Nem ettől függ, hogy akarnálak-e.
Ha pl nem lehet téged ölelgetni, meg összebúrjni veled, az nagyobb gond sokkal, minthogy nem fosod a szót. :D
14/14 Interferencia válasza:
Kérdező: akkor unalmas, ha ezeket a gondolatokat nem is osztja meg, vagy nagyon szegényes körből kerülnek ki a gondolatok. Egy talán túlzottan sarkos példa: mondjuk kizárólag filmekről lehet vele beszélni, és csak a konkrét cselekményről. A mögöttes tartalomról, a filmben bemutatott társadalmi jelenségről már nem beszél, azokat nem gondolja tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!