Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az életben csak egy "igazi" van?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 17:26
11/14 anonim válasza:
Én hiszek abban,hogy nagy betűs igazi csak egy van,legalábbis én így érzem,hogy az én párom a legnagyobb igazi számomra...
De azt is elismerem,hogy egy ember élete során több embert szerethet mélyen és igazán de mindíg van egy akire azt mondjuk,hogy a legjobban őt.
12/14 anonim válasza:
Ó előjött a "Nagy Ő" és az "Igazi" mítosza.
Többen is azzá válhatnak. De olyan, hogy meglátsz valakit / találkozol valakivel, aki már az, nincsen. Idővel azzá válhatnak. Többen is. A kérdés, hogy a megfelelő emberekkel találkozol-e.
33F
13/14 anonim válasza:
Nincs, az igazi egy mese, egy transzcendentális dolog, inkább a gyerekek hisznek benne. Nagyon kevés emberrel találkozol életed során, és főleg a környezetedben lévőkkel. Ha van igazi, azzal valószínűleg nem találkoznál. Vagy van másvilág, Isten, és valahogy az utadba sodorja. Van olyan, aki a legjobb lenne neked, de azzal valószínűleg sosem találkoztál, erre lehetne mondani, hogy igazi.
14/14 anonim válasza:
Pedig van ilyen, en megtalaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!