Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az életben csak egy "igazi" van?
Pont ezen gondolkodtam, hogy mi van ha valaki az ország keleti felében él és ott lesz párkapcsolata ugye, de a nagy Ő meg a nyugati félben van és sosem fognak találkozni.
Látom vegyesek a tapasztalatok. Mindenkinek ment a zöld!
Nem tudom, sokat gondolkodtam rajta az utóbbi hónapokban, de semmire sem jutottam. Az biztos, végül egy embernek lennie kell, aki majd kitart mellettem, és én is mellette, ő biztos az igazi lesz. De én minden férfiről azt hiszem, mikor elkezdünk ismerkedni és kezdek beleszeretni, hogy igen, ő lesz az, aztán volt, aki még adta is alám a lovat, hogy még nagyobb legyen a zuhanás, mikor felébredünk és látjuk, hogy ez kettőnk közt nem megy. De ha ők lettek volna az igazik, még tartana velük a dolog, szóval az eszem tudja, hogy kár értük bőgni, meg ilyesmi. Összességében úgy érzem, minden szerelmen és tiszteleten alapuló kapcsolatban ott van, hogy ő lesz az igazi, tehát több igazi is létezhet, a lényeg az, hogy mit kezdünk ezzel.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!