Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar valamit?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akit már régebb óta ismerek, de csak egy ideje beszélünk. 3napja nem írogatunk, de ma belájkolt egy bejegyzésemet, amint kiraktam. Nem értem mit akar, mert először, amikor írt, azthittem tetszem neki, azért írt, ezért próbáltam arra terelni finoman a témát, hogy akkor bevallja ha igazan van, de nem mondott semmit. Szóval tuti nem tetszem neki. De akkor meg miért lájkolgat?

2017. máj. 7. 11:46
 1/3 A kérdező kommentje:
-valamit
2017. máj. 7. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
ha többször rádírt már akkor tetszel neki. ok nélkül nem irogatna.Az meg alapszabály ,hogy nem játszuk ki a kártyáinkat egyből.
2017. máj. 7. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de egyik napról a másikra eltünt és nem ír azóta se. Onnan is godolom, hogy akkor nem és nem csak mert próbáltam "kijátszottam a lapjaimat"
2017. máj. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!