Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztatok már esőben? Akár szemerkélő, akár szakadó esőben?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt, leírnátok?2017. ápr. 22. 10:09
1/10 anonim válasza:
Igen,meg szexeltûnk is szakadô esöbe a motorhaztetôn. Isteni volt.
n25
2/10 anonim válasza:
Semmi különös nem volt benne 😃 az is csak egy csók. Persze halatszik az eső kopogása, rainy mood, de a csókhoz nem tesz hozzá.
3/10 anonim válasza:
Langyos nyári esőszakadásban :)
Romantikus, szenvedélyes és érzéki.
4/10 anonim válasza:
én még nem, de nagyon vágyom rá.
csodálatos lehet.
5/10 anonim válasza:
Iiiiigen. Felejthetetlen volt, főleg a pillanat, amikor végigfolyt a nóziján az esőcsepp, az ujjammal útját álltam, majd bekapta és lenyalta. Aztán hevesen smárolni kezdtünk, miközben a ázott hajtincseit a fülei mögé tűrtem. :P
6/10 anonim válasza:
Nem es nem is akarok, ha esik inkabb nem acsorognek kint benne.
7/10 anonim válasza:
igazából nálam volt esernyő is :D
egy kis híd közepén vártam, mert meglepetésből meglátogattam (askkor még külön városban éltünk) és ott vártam a hídon a pöttyös esernyőmmel ő meg amikor meglátott, odaszaladt és csókolóztunk
8/10 anonim válasza:
Kiabrandito. :D
A baratomnak mondtam, hogy meg soha nem csokoloztam esoben, igazan kiprobalhatnank...adott egy gyors szajrapuszit kb. es csak annyit mondott, "most mar kipipalhatod". Utana meg csak pislogtam, mint egy hulye.
Hat igen nem egy romantikus alkat.
9/10 A kérdező kommentje:
Nyolcas válaszoló: de akkor végül is nem az eső volt a "hibás", hanem a barátod ;) az eső adott volt, csak ő nem akarta akkor, ott ;)
2017. ápr. 22. 11:24
10/10 anonim válasza:
A zuhany bele számít?
Próbáld ki az is hasonló....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!