Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy elhigye rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mucika075 kérdése:

Mit tegyek, hogy elhigye rá van szükségem?!?

Figyelt kérdés
6éve vagyunk együtt a párommal.Eddig minden szép és jó volt aztán történt valami,ez akkora nehézségeket okozott a kapcsolatunkban,hogy szakítás közepén vagyunk.Még velem lakik de szerinte nekem nem is rá van szükségem hanem arra hogy éljek amit tudok,hogy egyáltalán nem igy van.Senkitsem szerettem még ennyire és senkisem szeretett engem ennyire.A problémáink okát átbeszéltük valahol helyre is tettük,de mégis hullámvasutazunk,egyszer jobb néha borzalmas minden.Tehetetlennek érzem magam a helyzetünkben.
2017. máj. 6. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2017. máj. 6. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen mi? Mert ez lemaradt...
2017. máj. 6. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és berugtam és egy másik lánnyal csókolóztam amin rajtakapott.
2017. máj. 6. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát én ezt nem vágom...

6 éves kapcsolatot nem dob el egy fazsi azért, mert egy másik lánnyal smároltál buliból.. (maximum ha valóban a lányok felé (is orientálódsz), akkor megértem, ha zavarja)

Nekem is volt erről szó annak idején, az én páromat pl nem érdekelné, mivel nekem a fiúk jönnek be.

Múltkor én is smároltam egy barátnőmmel, mert még nem próbáltam, és nem is én akartam jobban, hanem ő. Nem is mondtam el, de csak azért, mert az én fantáziám nem, de az övét jobban izgatná szerintem. :D

NA mindegy, szerintem a legtöbbeknél ez nem szakító ok.

Biztos, hogy semmi más gond nincs/nem volt, csak ez?...

2017. máj. 6. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából az bántja hogy a hátamögött csináltam és a bizalom odalett.
2017. máj. 6. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ne tudom, igaz, hogy én pl nem is mondtam el neki, de csak mert annyira nincs jelentősége..

Plusz, mi is több, mint 5 éve vagyunk együtt, és már az elején volt szó róla, hogy kinek mi fér bele egy kapcsolatba... Szóval én tudom, -és tudtam akkor is-, hogy az én barátomat ez nem zavarná, nem lenne szakító ok..

Persze lehet, hogy a te párod nem így fogja fel, de mondjuk egy 6 éves kapcsolatban ez akkor sem szakító ok önmagában... Szerintem.

"háta mögött csináltam."

-Miért, végig akarta volna nézni, vagy mi? :)

Szerintem butaság és ha szakít, akkor én másra gyanakodnék.

Egyébként meg válaszolva is, ugyanezt megértetném vele, hogy fogalmam sem volt, hogy ő ezt nem tolerálja, mert eddig ezek szerint nem beszéltetek róla, és neked meg zéró jelentősége van. Ennyi. HA ezt nem érti meg, szerintem nem ez az igazi ok..

26N

2017. máj. 6. 17:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Az egyik este még megbocsájt reggel meg mikor hazaér közli velem hogy nem.jelenleg külön vagyunk én a hálóba ő a másik szobába.
2017. máj. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!