Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit takar a 'tőlem jobbat érdemelsz' duma?
Szerintem meg csak simán keverik a legtöbben a nálam-tőlem jelentését.
Nekem ugyan még nem mondta ezt senki így konkrétan, de sok pasin, főleg önbizalomhiányosabbakon érződik sokszor, hogy ezt érzik(bár nem mondják ki). Csinos, sportos egyetemista lány vagyok, gazdag családból származom...sokan tényleg nem érzik magukat elégnek hozzám, pedig nekem nem a pénz számít. Volt olyan, hogy 2 hónapig ismerkedtem egy sráccal, szimpi volt, de egyrészt szegényebb családból, másrészt "csak" szakközepes, mindig nagyon izgult a jelenlétemben, éreztem, hogy megfelelési kényszere van. Végül nemis lett semmi a dologból, összejött egy aluliskolázott, proli csajjal - gondolom, mert úgy érezte, vele egy szinten van.
Szóval ez nem feltétlen lerázós szöveg, vannak helyzetek, mikor tényleg kevésnek érzik magukat egy adott lányhoz.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!