Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mit takar a 'tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit takar a 'tőlem jobbat érdemelsz' duma?

Figyelt kérdés
Mikor ezt mondjátok, mi van a háttérben?

2017. máj. 5. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálam érdemelsz többet, nem pedig tőlem. A tőlem azt jelenti, hogy nekem kellene többet adnom, a nálam meg azt, hogy nem én vagyok a megfelelő ember, akivel boldog lehetsz. Nekem is sokan mondták ezt már férfiak, általában tényleg túl odaadó voltam velük, amit nem tudtak/akartak viszonozni.
2017. máj. 6. 08:50
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Depressziót és önbizalomhiányt jelent.
2017. máj. 6. 08:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak azt mondja, hogy ő majd jobbat fog adni neki, mert jobbat érdemel tőle?
2017. máj. 6. 09:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak simán keverik a legtöbben a nálam-tőlem jelentését.

2017. máj. 6. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem annyira jössz be neki.
2017. máj. 6. 09:25
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Nekem ugyan még nem mondta ezt senki így konkrétan, de sok pasin, főleg önbizalomhiányosabbakon érződik sokszor, hogy ezt érzik(bár nem mondják ki). Csinos, sportos egyetemista lány vagyok, gazdag családból származom...sokan tényleg nem érzik magukat elégnek hozzám, pedig nekem nem a pénz számít. Volt olyan, hogy 2 hónapig ismerkedtem egy sráccal, szimpi volt, de egyrészt szegényebb családból, másrészt "csak" szakközepes, mindig nagyon izgult a jelenlétemben, éreztem, hogy megfelelési kényszere van. Végül nemis lett semmi a dologból, összejött egy aluliskolázott, proli csajjal - gondolom, mert úgy érezte, vele egy szinten van.

Szóval ez nem feltétlen lerázós szöveg, vannak helyzetek, mikor tényleg kevésnek érzik magukat egy adott lányhoz.

21L

2017. máj. 6. 09:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez egyenlő azzal, hogy szakítani akar. Csak ilyenkor hajlamos az ember mindenféle hülyeséget beszélni.
2017. máj. 6. 10:34
 18/18 A felhasználó ***** válasza:
100%
Azt hogy az illető nem tudja hogy helyesen "nálam jobbat érdemelsz".
2017. máj. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!