Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit takar a 'tőlem jobbat érdemelsz' duma?
'tőlem jobbat érdemelsz'= "tőled jobbat érdemlek"
30/f
Kapcsolatban: Hatalmas disznóságot követtem el amiről jobb, ha nem tudsz így legyen elég ennyi.
Ismerkedésnél: Taszítasz, de nem akarom letörni az egódat és megbántani téged.
Ám az is lehet, hogy ilyenkor arra vágyik a férfi, hogy ezzel a titokzatossággal keltse fel a nő érdeklődését.
Nem tudok rá pontos választ adni mert nem szoktam ilyen baromságokat hangoztatni.
"Nem tudok rá pontos választ adni mert nem szoktam ilyen baromságokat hangoztatni."
Ugyan arra fut ki, mint amikor a bombázó csaj áll a tükör előtt és a pasi jelenlétében fennhangon vergődik, hogy jajj ő mily rút. Persze, ha játszmázást értünk alatta.
30/f
De sok rosszindulat! Szerintem az is lehetséges, hogy kisebbségi komplexusa van, vagy mondjuk szubmisszív, és tényleg jobbnak, többnek, értékesebbnek tartja a nőt magánál. (Lehet, hogy a nőnek több iskolája van, többet keres, jobb családból jön, talpraesettebb, vagy bármi, és ezért alakul ki valamiféle "kevesebb vagyok nálad" érzés a férfiban.)
Szerintem ez is egy legetőség, nem kell rögtön és kizárólag a félrekefélésre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!