Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az ha egy pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha egy pasi azt mondja, hogy "en nem erdemellek meg teged, te valami jobbat erdemelsz, higgyj nekem! "? (tobbi lent. Es hosszu)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy altalaban egy szakitos duma ez, de kerlek olvassatok el az en szituaciomat, talan ebben a helyzetben maskepp van...

En szakitottam a pasimmal majdnem 1 honapja... nagyon csunyan viselkedett velem!Nagyon! Nem tudom kifejezni hogy mennyire megsebzett a szavaival, es a tetteivel is. De en sokaig ennek ellenere biztam benne. De akkor betelt, es annyira merges voltam ra hogy meg a Facebook ismeroseim kozul is kitoroltem, mivel azt mondtam minel hamarabb elakarom felejteni. Es utanna en sem es o sem irtunk egymasnak. Gondoltam hogy meg orul is, hogy megszabadult tolem. Mindig ugy volt es ugy ereztem hogy en masztam ra, en kerestem es nem vartam hogy o keressen, es talan azt gondolta hogy csinalhat akarmit mert engem ugysem tud lerazni es engem nem tud elvesziteni. Hat nem igy van, mert nekem is betelt, meg ha eddig mindent elis neztem szeretetbol.

De.. most a heten ram irt Skypon, hogy hianyzom neki, es kerdezoskodott hogy miert toroltem ki a FB-rol es kerdezte, hogy o hianyzik e nekem. Nagyon hidegen valaszoltam 2-3 alkalomkor is mert vartam hogy bizoyitson es o harcoljon most, ha akar... mert en mar harcoltam eleget. De utanna egyik nap azt mondta nekem rajott hogy nem erdemel meg engem, en jobbat erdemlek, higyjek neki! Es mondta hogy gondol ram, de arra is gondol hogy o nem er fel az en szintemmel...(ekkor mar lagyabb voltam vele) es mondtam hogy hat en tul sokat kertem tole? s mondta h nem, es tisztan latszik ez, csak az a problema hogy o nem tud.Es igy rajott hogy nem erdemel meg engem.Es kerdezte hogy nem igy van? Nem ugy viselkedett velem mint egy neveletlen es durva ember? Es mondtam hogy de igen, es faj nekem. S akkor o mondta hogy na latod? Akkor meg kell utaljam es majd lehet akkor kapok mas valakit. Miert sirjak es miert szenvedjek mellette?

Aztan ugy van hogy 1 het mulva talalkozunk hogy beszeljuk meg.Ezt en ajanltam fel,mert nem szeretek ilyen fontos dolgokat uzenetekben lebonyolitani es akartam latni is hogy akar e jonni, mert voltak vitaink ebbol is. 3 ora tavolsagra vagyunk egymastol Angliaban es nem akarmikor tudunk talalkozni. De lattam rajta hogy jonne, annak ellenere hogy jelenleg igy all a helyzet. Higgyjetek el, hogy igy beszeljen ez nagy dolog, ahogy en ismerem ot, de sajnos a sok mocskos dolog utan ez nagyon keves.

En altalaban, ertem a dolgokat, es talan most is... De kivancsi lennek a ti velemenyeitekre is.Egy ilyen beszelgetesbol ti mire gondoltok? Mit erezhet? Szeretne? De fel hogy megint nehogy megbantson es ujra megsebezzen?En ebbol azt latom hogy talan meg onertekelesi problemaja is van. Az teny, hogy o teljesen mas, es en megint mas szemelyiseg vagyunk!Mas eletvitele van, es nekem is. Neki kemeny multja van. En tudom a multjat de o ezt nem tudja hogy en tudom. De sokaig gyozott a szerelem! Es most is mikor erzem hogy utalom, erzem azert hogy mindig szeretm...Koszonom hogy elolvastatok es koszonom a tanacsokat is!

2015. júl. 18. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Röviden és tömören: ez egy se vele, se nélküle kapcsolat, nem lehettek együtt boldogok. A probléma felismerése ebben az esetben arra jó, hogy ne fűzzetek nagy reményeket egymáshoz. Attól, hogy nem tud együtt élni veled, még nem feltétlen gyűlöl, miért ne akarna találkozni veled? Ha egyéb is történik közöttetek, az sem érintené rosszul. De azzal tisztában van, hogy párkapcsolat nem fog működni, kár erőltetni. Lehet még nyűglődtök, mert nehéz elengedni, de ha megint összejöttök, tényleg csak megutáljátok egymást. Nem jobbat érdemeltek, hanem mást. Váljatok szét békében, a személyiségetek és életfelfogásotok nem fog eltűnni, a problémákat pedig az okozza.
2015. júl. 18. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondani sok mindent lehet, mivel nem sikerült úgy, gondolja most ezt kipróbálja, hogy visszasírja magát. neked kell eldöntened, hogy adsz még egy esélyt neki. lehet csak azért próbál visszaszerezni, mert másnál nincs sikere, de az is lehet, hogy hiányzol neki tényleg.
2015. júl. 18. 17:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Az teny hogy en ilyent soha nem tettem, hogy epp ennyire ki alljak hogy kesz vege. Es talan most latott bele a dologba, es most erezte at hogy van e erzese irantam, vagy csak rajott hogy nagyon durva volt velem. Tudom hogy hianyzom neki, de ahogy az elso kommentelo is mondta, ez a kapcsolat nem fog mukodni hosszu tavra...vagy higgyetek el, nem is tudom, oszinten!
2015. júl. 18. 17:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat!
2015. júl. 18. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Duma duma duma hátán.

1. Talált egy laza okot a szakításra, vagyis amiért nem kellesz neki.

2. Néha unatkozik

3. Előadta a jógyereket.

4. Ne bánkódj rajta mert felesleges.

5. Ha továbbra is foglalkozol vele, akkor leköti majd a drága idődet és eltelnek hetek hónapok, és nem lettél előrébb és csak a drága idődet pazaroltad feleslegesen.

Amúgy minden további ahogy Bundy is mondaná...bla bla bla......bla bla.

2015. júl. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!