Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemennétek egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Megismertem interneten egy férfit, nagyon egy hullámhosszon voltunk/vagyunk találkozások során is. Sokszor randizunk, már együtt vagyunk hivatalosan... Azonban van egy kis bibi. Ő aktív utazós életét él a munkája miatt, folyamatosan repked a világban... ezt pedig nyilván a barátnőjével akarja folytatni, azaz velem. Ez azzal járna, hogy nekem fel kellene adnom a munkámat, mellette nem tudnék dolgozni... Nem gond számára, mivel nagyon jól keres, de nem tudom... nekem kicsit furának hat így. Mennék vele, mert szeretem őt, de kicsit félek... Ti mit tennétek? Belevágnátok ilyen életmódba? 26 éves nő vagyok, ő 32 éves férfi.
2017. máj. 5. 21:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hàt eleinte izgalmasnak hangzik de ha te családot szeretnél gyerekeket akkor kérdés hogy ezt az utazgatós életét fel e tudja majd adni !
2017. aug. 6. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!