Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Megismertem interneten egy férfit, nagyon egy hullámhosszon voltunk/vagyunk találkozások során is. Sokszor randizunk, már együtt vagyunk hivatalosan... Azonban van egy kis bibi. Ő aktív utazós életét él a munkája miatt, folyamatosan repked a világban... ezt pedig nyilván a barátnőjével akarja folytatni, azaz velem. Ez azzal járna, hogy nekem fel kellene adnom a munkámat, mellette nem tudnék dolgozni... Nem gond számára, mivel nagyon jól keres, de nem tudom... nekem kicsit furának hat így. Mennék vele, mert szeretem őt, de kicsit félek... Ti mit tennétek? Belevágnátok ilyen életmódba? 26 éves nő vagyok, ő 32 éves férfi.
Interneten vegezheto az nem hulyeseg, csak annyi rosszat olvastam roluk, hogy atveres... :(
2017. máj. 6. 00:31
12/21 anonim válasza:
Most őszintén, eltartana téged azért hogy használja a p inádat, te ebbe belemennél?
Ha megun és kidob akkor miből tartod el magad? Honnan lesz megtakarított pénzed?
Ad zsebpénzt? Az kb a k urválkodással egyenlő.
Helyedben ebbe nem mennék bele semmiképpen.
2017. máj. 6. 01:20
13/21 anonim válasza:
Menj. A hapsi már úgyis megfogott a pénzével. Jó lesz tanulópénznek, ha majd lecserél.
2017. máj. 6. 04:53
14/21 anonim válasza:
Nem mennék bele, nem szolgáltatnám ki magamat anyagilag senkinek önként.
2017. máj. 6. 06:32
15/21 A kérdező kommentje:
Latom a lenyeg atment... Nem a penzeert szeretem. Azert irtam le, hogy az nem gond, hogy ne legyen az, hogy szegenytol elvarom, hogy pl netto 150-es fizetesbol tartson el...
2017. máj. 6. 08:02
16/21 anonim válasza:
Az oké, de kitartott nő lennél, aki nagyjából ki van szolgáltatva a férfinak. Kell ez neked?
2017. máj. 6. 08:58
17/21 anonim válasza:
Most vonatkoztassunk el egy kicsit, hogy kitartott, vagy nem kitartott és erről ki mit gondol.
Ennek van egy olyan oldala, amit én nem tudok elképzel a gyakorlatban.
Mi van, ha kilyukad a harisnyád, vagy kell egy doboz tampon?
Akkor mint egy gyerek a szüleitől, kéregetni kell a pasitól, hogy ugyanmár
2017. máj. 6. 10:11
18/21 anonim válasza:
... valamiért elszállt!
ugyan már adjál tamponra pénzt?
Vagy havonta fizet neked valamennyit?
Az milyen érzés lehet?
Szóval nekem ezt kellene nagyon átgondolnom.
2017. máj. 6. 10:13
19/21 anonim válasza:
Nekünk át jött a lényeg, neked nem megy át úgy néz ki.
Ha nem tudod felfogni hogy egy kitartott liba lennél, és hogy ez azzal jár amiket leírtunk, akkor menj csak nyugodtan vele.
2017. máj. 6. 10:28
20/21 anonim válasza:
Neharagudj de sztem neki kellene feladnia az utazàst legalàbb egy darabig és összecuccolnàtok és kipróbàlnátok a közös êletet együtt és ha nem működik akkor mehet isten hírével utazgatni ahova csak akar!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!