Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek ebben hogy van ilyen?

Én egy régi barátnőm:
élő találkozásnál annyi beszélgetés, hogy szépen énekel és ő is mondta, hogy én is. Aztán megkérdezte a nevem, és mondtam neki. Szimpi csaj volt. Utána szaladni kellett mind kettőnknek, és 2-3 hétig fb-n beszélgettünk. vége felé már telefonon. Semmi találka.
Elég egyértelmű volt, hogy azon agyalunk mindketten, hogy összejöjjünk-e, mert rákérdeztem, hogy van-e pasija. De ilyen nagyon egyértelmű volt, hogy azért érdekel, mert én akarok lenni az.
Szóval nyílt lapokkal játszottunk. Aztán első találkozónál megbeszéltük, hogy milyen furcsa, és reméljük, hogy jól megy majd a beszélgetés "és a többi"...
Aztán 2-3 óra múlva más csókolóztunk. De nem lett sok belőle, csak egy 1 hónapos kapcsolat, mert a lány megbolondult... de azért a sztori jó volt, ahogy összejöttünk :D persze ennél részletesebben.

hiszek benne. többször is volt ilyenben részem, sőt több hosszú (1 év feletti) kapcsolatom is volt ilyenekből.
Élőben rosszul megy az ismerkedés, szóval én mindig online kezdem a puhítást :D

Igen. Hasonló történt velem is.
Megismerkedtünk egy rendezvényen...
Anikor haza indultam, adott egy névjegykártyát poénból. Amikor haza értem, írtam egy levelet neki, hogy haza értem s minden rendben. Másnap ők is haza mentek. Válaszolt, majd egyre gyakoribbak lettek a levelek mígnem arra ébredtünk, hogy fülig szerelmesek vagyunk egymásba.
Szóval lehetséges.
Több mint 400 km választott el, de nem választott szét minket.
Most is együtt...sőt, hamarosan már hárman leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!