Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg a kollegámn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a kollegámnak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
27 vagyok, minden nap ő visz be dolgozni (igen már írtam ki kérdést, aki felismeri) és eljutottam oda, hogy közlöm vele a tényeket, hogy szeretem, mert tegnapi beszélgetésünkből az derült ki, hogy nem tudja, hogy nekem bejön, azt mondta, hogy olyan jó csaj vagyok, hogy sok esetben velem nem mernek szóba állni a pasik, sem rám nyomulni. Én több jelből is arra következtettem már, hogy ő nem vette a jeleimet, és nem tudja, hogy totálisan odavagyok érte. Eddig küldtem is a jeleket, meg lepleztem is a dolgot, 2 okból: van barátnője, és a kollegám, tehát sokat vagyunk együtt, és hát féltem. De közben úgy látom, odavan értem. Félek, nagyon hogy pofára esek, de mivel minden nap ő jár a fejemben reggeltől estig, ezért lépni akarok. Akkor legalább boruljon a bili, és legyen valami, mert ezt már nem bírom. Segítenétek, hogy lehet egy ilyen beszélgetést elkezdeni? Pl ma...amikor hazavisz munka után?
2017. máj. 3. 15:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%

nem tudom, miért bántjátok a kérdezőt, olyan bunkók vagytok!

kérdező!

nyugodtan mondd el neki, vagy írd le, ha úgy érzed, zavarban lennél szóban.

lehet, h. ő is, és neki is jobb lenne ezt mailben elolvasni, majd ha feldolgozta, tudtok róla beszélni.

beégni semmiképp nem fogsz, hiszen csak őszinte vagy, ez becsülendő.

hajrá

2017. máj. 3. 15:55
 22/31 anonim ***** válasza:
78%

Így, ebben a formában ("szerelmes vagyok beléd") semmiképp ne mondd!

Ha nem veszi a jeleket, annak ezer oka lehet, nem csak a kapcsolata.

Ha amúgy tetszel neki és a kapcsolata nem működik, akkor csak idő kérdése az egész, légy türelmes!

De ez nem azt jelenti, hogy ne csinálj semmit.

Beszélgethetsz vele a kapcsolatáról, persze ne "állásinterjú" szerűen, hanem őszinte(nek tűnő) érdeklődéssel kérdezgesd, a válaszaiból sok minden kiderül majd.

Ha úgy látod, hogy már a végét járja a kapcsolata, akkor kell akcióba lendülnöd.

Nyugodtan elhívhatod egy kávéra, vagy valami közös programra. (Szerettek kirándulni? Sportoltok valamit?)

Ott egy kis testi kontakttal (megérinted a karját, odabújsz mellé, stb.) kifejezheted a nem baráti/kollegiális érdeklődésedet - az ilyen jeleket már általában észreveszik a férfiak.

Ha ez sem segít, akkor mondd el, hogy az utóbbi időben nagyon megkedvelted, szeretsz vele együtt lenni, sokat gondolsz rá, stb., de (ismétlem) nem mondd, hogy szerelmes vagy belé.

Erre már biztosan reagál majd.

Ha nem, akkor tudod, hogy ennyi volt.

2017. máj. 3. 16:18
 23/31 anonim ***** válasza:
66%
A csöpp kis száddal mond meg neki. Legalább tudni fogod hányadán álltok
2017. máj. 3. 16:23
 24/31 anonim ***** válasza:
89%

Én ezt mondanám:

"Nézd, lehet, hogy mostantól kezdve nem kellene együtt munkába járnunk, ugyanis azt vettem észre magamon, hogy nem csak szívesen beszélgetek veled, jól esik a társaságod, és talán már nem csak kollégaként tekintek rád. Tudva, hogy van barátnőd, és ez a helyzet csak feszültséget hozhat mindkettőnknek, talán jobb lenne ezentúl külön munkába menni. Te mit gondolsz?"

Ha érdekled őt, viszonozni fogja a vallomást, és onnan kiderül, hogyan tovább. Ha viszont ezeket meghallva ő is a külön járást szorgalmazza, akkor egyértelmű, hogy a kapcsolata a fontos, és akkor jobb is kerülni.

2017. máj. 3. 17:08
 25/31 anonim ***** válasza:
52%

"valaki elvette a pasidat mi?"

Nem talált (különben is, akit vinni lehet, azért nem kár), de ettől még utálhatom a fajtád :)

2017. máj. 3. 17:09
 26/31 anonim ***** válasza:
66%
Pont, azert kene gerincesnek lenni, mert mar annyira ritkasag szamba megy. Az erzelmeket egyebkent igenis lehet iranyitani. En nagyon bele voltam zugva egy sracba, miutan megtudtam, hogy van vkije onnantol kezdve nem erdekelt es ra se tudtam nezni. Szerencsere tart a jo szokasom, es nem tudnek senkit se komolyan venni, aki kapcsolatban el. Masreszt kollegad, ha vmi nem jol sul el, bamulhatod ot napi 8-9 oraban, k**rva jo buli.
2017. máj. 3. 17:48
 27/31 A kérdező kommentje:
21, 22, 24 köszönöm szépen a jó tanácsokat, tényleg nagyon jó megfogalmazások, főként az, hogy nem szeretnék feszültséget kelteni, ezért jobb lenne külön menni munkába. a kevésbé kifejtett és rám nézve nem túl pozitív válaszokat is köszönöm, nem csak egyféle vélemény létezik. :)
2017. máj. 3. 18:13
 28/31 anonim ***** válasza:
a barátnője mit szól, hogy téged hoz visz a munkába? ha nem tudod, akkor kérdezd meg tőle, a reakciójából sok minden lejön, illetve a válasznak megfelelően viheted tovább a szálakat. szerintem mondd el, hogy mit érzel, mert megkönnyebbülsz, de ne legyél szerető, ha úgy alakul, előbb szakítson, ha szerelmes a barátnőjébe, akkor ne vele járj munkába!
2017. máj. 3. 19:07
 29/31 A kérdező kommentje:
Ez is teljesen jó megoldás, köszönöm! végül tényleg jól tettem hogy kiírtam a kérdést:) köszönöm szépen
2017. máj. 3. 19:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Megírhatnád majd, hogy mi lett.
2017. máj. 4. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!