Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg a kollegámn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a kollegámnak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
27 vagyok, minden nap ő visz be dolgozni (igen már írtam ki kérdést, aki felismeri) és eljutottam oda, hogy közlöm vele a tényeket, hogy szeretem, mert tegnapi beszélgetésünkből az derült ki, hogy nem tudja, hogy nekem bejön, azt mondta, hogy olyan jó csaj vagyok, hogy sok esetben velem nem mernek szóba állni a pasik, sem rám nyomulni. Én több jelből is arra következtettem már, hogy ő nem vette a jeleimet, és nem tudja, hogy totálisan odavagyok érte. Eddig küldtem is a jeleket, meg lepleztem is a dolgot, 2 okból: van barátnője, és a kollegám, tehát sokat vagyunk együtt, és hát féltem. De közben úgy látom, odavan értem. Félek, nagyon hogy pofára esek, de mivel minden nap ő jár a fejemben reggeltől estig, ezért lépni akarok. Akkor legalább boruljon a bili, és legyen valami, mert ezt már nem bírom. Segítenétek, hogy lehet egy ilyen beszélgetést elkezdeni? Pl ma...amikor hazavisz munka után?
2017. máj. 3. 15:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Hasonló szituba voltam én is.Azt hittem szerelmes vagyok egy munkatársamba,akinek volt baratnője igy hát inkább nem léptem semmit.

Tudtam,hogy nem szerelmes a lanyba es nincsennek jol meg.Aztan egyszer céges buli volt,ahol kibukott belőlem.

Azóta Ő szétment a barátnőjével,én pedig rájottem,hpgy csak egy fellángolás volt.

2017. máj. 3. 15:23
 12/31 anonim ***** válasza:
57%

Én emlékszem rád, az előző kérdésnél is sokan mondtuk, hogy hagyd a fenébe, kerüld el, komolyan, miért másnak a pasija kell? Akkor elő is adtad, hogy nem akarsz rányomulni, tiszteletben tartod, hogy barátnője van, eddig tartott a gerinc?

"és legyen valami, mert ezt már nem bírom." >>> megírtuk, mi legyen, ne vitesd magad vele dolgozni, kerüld el, kész. Felejtsd el.

2017. máj. 3. 15:25
 13/31 anonim ***** válasza:
44%
Nyehehe, fogsz majd még sírni, amikor mellőled kacsingat majd ki. :) Ha ennyire nem bírsz a punciddal, akkor tényleg jobb, ha mihamarabb közlöd vele, például ma, amikor hazavisz munka után. Aztán vagy most esel vele pofára, vagy később, csak aztán majd ne írogass ide tanácsért.
2017. máj. 3. 15:25
 14/31 anonim ***** válasza:
92%
Ebben semmi álszenteskedés nincs. Aki miattad kiugrik egy kapcsolatból, az más miatt is megteheti majd. Ne legyenek illúzióid, mindenkinél van jobb.
2017. máj. 3. 15:26
 15/31 anonim ***** válasza:

tessék:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

"Igen, ezzel egyetértek, meg kicsit szánalmasnak is érzem magam amiatt, hogy ácsingózók másnak a pasijára."

Te írtad magadról!

2017. máj. 3. 15:28
 16/31 A kérdező kommentje:

Tudom! tudom, tudom. de nem sikerül elfelejteni...na..

Én nem gondolom, hogy nálam nincs jobb meg ilyesmi. Én csak odavagyok érte és ennyi, és nem biztos, hogy jó vége lesz ennek valóban..

2017. máj. 3. 15:31
 17/31 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni. Van még sok pasi a világon.Ha bármit is akarna tőled már lépett volna,de nem tette...nem véletlen.
2017. máj. 3. 15:39
 18/31 A kérdező kommentje:
13-as jól esik bunkónak és kárörvendőnek lenni? én nem értem az ilyen embereket/válaszokat. Egyáltalán nem biztos, hogy pofára esek.
2017. máj. 3. 15:40
 19/31 anonim ***** válasza:
44%
Miért, neked jólesik egy kis ócska lotyónak lenni, aki más pasijára ácsingózik? A pofáraesésed garantált, majd meglátjuk, mikor és milyen formában fog megtörténni, azért aranyos, hogy azt hiszed, téged majd elkerül a dolog :) Rég elfelejthetted volna az embert, ha igazán akarnád, de neemm, eszedben se volt, helyette jöttél az ócskáknál ócskább kifogásokkal. Szóval nem, a te fajtád felé nincs semennyi empátiám.
2017. máj. 3. 15:45
 20/31 A kérdező kommentje:
valaki elvette a pasidat mi?
2017. máj. 3. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!