Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a kollegámnak, hogy szerelmes vagyok belé?
Hasonló szituba voltam én is.Azt hittem szerelmes vagyok egy munkatársamba,akinek volt baratnője igy hát inkább nem léptem semmit.
Tudtam,hogy nem szerelmes a lanyba es nincsennek jol meg.Aztan egyszer céges buli volt,ahol kibukott belőlem.
Azóta Ő szétment a barátnőjével,én pedig rájottem,hpgy csak egy fellángolás volt.
Én emlékszem rád, az előző kérdésnél is sokan mondtuk, hogy hagyd a fenébe, kerüld el, komolyan, miért másnak a pasija kell? Akkor elő is adtad, hogy nem akarsz rányomulni, tiszteletben tartod, hogy barátnője van, eddig tartott a gerinc?
"és legyen valami, mert ezt már nem bírom." >>> megírtuk, mi legyen, ne vitesd magad vele dolgozni, kerüld el, kész. Felejtsd el.
tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
"Igen, ezzel egyetértek, meg kicsit szánalmasnak is érzem magam amiatt, hogy ácsingózók másnak a pasijára."
Te írtad magadról!
Tudom! tudom, tudom. de nem sikerül elfelejteni...na..
Én nem gondolom, hogy nálam nincs jobb meg ilyesmi. Én csak odavagyok érte és ennyi, és nem biztos, hogy jó vége lesz ennek valóban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!