Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a kollegámnak, hogy szerelmes vagyok
belé?
Figyelt kérdés
27 vagyok, minden nap ő visz be dolgozni (igen már írtam ki kérdést, aki felismeri) és eljutottam oda, hogy közlöm vele a tényeket, hogy szeretem, mert tegnapi beszélgetésünkből az derült ki, hogy nem tudja, hogy nekem bejön, azt mondta, hogy olyan jó csaj vagyok, hogy sok esetben velem nem mernek szóba állni a pasik, sem rám nyomulni. Én több jelből is arra következtettem már, hogy ő nem vette a jeleimet, és nem tudja, hogy totálisan odavagyok érte. Eddig küldtem is a jeleket, meg lepleztem is a dolgot, 2 okból: van barátnője, és a kollegám, tehát sokat vagyunk együtt, és hát féltem. De közben úgy látom, odavan értem. Félek, nagyon hogy pofára esek, de mivel minden nap ő jár a fejemben reggeltől estig, ezért lépni akarok. Akkor legalább boruljon a bili, és legyen valami, mert ezt már nem bírom. Segítenétek, hogy lehet egy ilyen beszélgetést elkezdeni? Pl ma...amikor hazavisz munka után?
A jelküldözgetős témában az előbb még 26 voltál...
2017. máj. 3. 15:11
2/31 A kérdező kommentje:
Nem, az nem én voltam (ügyes vagy, nyomozónak azért ne menj). Én is olvastam azt a kérdést.
2017. máj. 3. 15:13
3/31 anonim válasza:
Ha ő nem vette a jeleidet, az lehet, hogy azért van, mert nem akarta venni, ahogy írod, kapcsolata van. Aki ki akar kacsintgatni a kapcsolatból, az veszi a jeleket....
Maximum azt éred el vele, hogy kellemetlen lesz ezentúl a szitu, és kínos lesz az együtt munkába járás. Vagy megszűnik.
2017. máj. 3. 15:14
4/31 anonim válasza:
Akkor, abból rájöhettél volna, hogy nyisd ki a kicsi szádat... és mondd el amit akarsz egyszerűen és kész...
De ilyen buta tyúknak az sem menne...
2017. máj. 3. 15:14
5/31 A kérdező kommentje:
Mi van? utolsó te miből gondoltad hogy én buta tyúk vagyok? gratulálok az ítélőképességedhez
2017. máj. 3. 15:16
6/31 anonim válasza:
"van barátnője"
Akkor pontosan mit is szeretnél tőle?
2017. máj. 3. 15:18
7/31 anonim válasza:
Kellően bizonyítod a kérdéseddel és a válaszaiddal Cica!
2017. máj. 3. 15:18
8/31 A kérdező kommentje:
"Ha ő nem vette a jeleidet, az lehet, hogy azért van, mert nem akarta venni, ahogy írod, kapcsolata van. Aki ki akar kacsintgatni a kapcsolatból, az veszi a jeleket.... " --nem voltak olyan egyértelműek a jeleim, a fiúk sokszor nem veszik a jeleket -máskor ezt írjátok mindig, hogy a jelek semmit nem érnek, mert a fiú nem gondolatolvasó- ezért szeretnék beszélni vele. De ettől még lehet, hogy igazad van. Mondjuk a kapcsolatából már így is kikacsintgat, ahogy velem viselkedik.
2017. máj. 3. 15:19
9/31 anonim válasza:
Az ilyet szerintem felesleges tervezgetni,hogy mikent mond el neki.Ugyis fugg attól is,hogy éppen,hogy beszéltek v miről.
Jön az magától is.Meg annyira sokféle képpen ugyse tudod neki elmondani.
2017. máj. 3. 15:20
10/31 A kérdező kommentje:
Heraclius... azt, hogy ha viszonozza az érzéseimet, akkor legyen velem és szakítson a barátnőjével. Az egy dolog, hogy én mit akarok, egyáltalán nem biztos, hogy így lesz..
hagyjuk már ezt az álszenteskedést, hogy van barátnője...volt olyan a világtörténelem során, hogy valaki elhagyta a barátnőjét? ja..volt..párszor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!