Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm nővére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nővére?

Figyelt kérdés
A barátnőm nővérével elég jóban vagyunk! Én kedvelem is, mint barátot, de ő többször is utalt rá (testbeszéddel és szóban is), hogy többet szetetne barátságnál...Nem rossz nő meg aranyos is, de én hűséges vagyok a páromhoz! Szerintetek hogyan utasítsam vissza úgy, hogy ne menjen tönkre a kapcsolatunk!

2017. máj. 2. 07:36
 1/7 anonim ***** válasza:

azért ez elég érdekes...:/

jó testvér lehet. plusz kitudja mennyire bízhatnál benne..lehet megkettyinted, utana egyből elmondja a bnődnek, és hopp 2 szék közül a padló szevasz.

Szóval szereld le, hogy boldog vagy vele, nem teszed kockára ezt, értse meg. de nagyon szívesen bemutatod neki az egyik szingli haverodat (jelen, pl én :D ) és ennyi. ha normális megérti :)

2017. máj. 2. 07:38
 2/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
47%
Én hagynám magam, nézném meddig megy el, mert lehet csak beképzeled, de ha mégis bepróbálkozna egyértelműen, akkor ki osztanám, hogy miért ilyen gerinctelen a húgával szemben.
2017. máj. 2. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyszer már próbáltam rávezetni, hogy nincs esélye, de elviccelte az egészet...amúgy csak megjegyzem, hogy van neki is barátja, de nem érzi jól magát mellette! (2 éve együtt vannak)
2017. máj. 2. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha te ebbe belemész,broblémába kevered magad,meg aa barátnőd nővére elég szégyentelen hogy veled ki kezdene.Én a hejedbe beszélni sem álnék le vele.
2017. máj. 2. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a te problémád. Van egy jó barátod a személyében, és szerintem ezzel.kell foglalkoznod! :)

Ha utalgatáson kívüls akar valamit, akkor érdemes csak a visszautasítással jönni.

2017. máj. 2. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Maradj udvaria és kimért, próbáld meg kerülni az olyan szituációkat, amikor ketten maradtok egy légtérben. Engedd el a megjegyzéseket a füled mellett.

Sjanos ez egy olyan szituáció, hogy remélhetőleg egy idő után abbahagyja a próbálkozást. Sajnos nagyon kívos és labilis, mert mégiscsak barátnőd nővére.

A lényeg, hogy te maradj hű magadhoz (elveidhez) és a barátnődhöz is :)

2017. máj. 2. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Esküdj meg neki, ha szétmentek a barátnöddel ö lesz a legközelebbi:-)
2017. máj. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!