Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálhat azért a párom nővére, mert 'jobb vagyok nála'? Bővebben lent.
Persze ez nem önfényezés, csak egyszerűen másra nem tudok gondolni. A lány az első pár, még ismerkedős hónapban normális volt, aztán egyre ellenségesebb lett velem, akár mit is csináltam. És ő és az anyja szimbiózisban vannak, szóval akit a lány utál, arról az anyának sincs jó véleménye... Ezáltal ketten vannak ellenem mondhatni. De olyan szinten, hogy a hátam mögött úgy neveznek, hogy 'nagysága', stb... Elég kellemetlen, és idegesítő, már többször eléjük álltam, hogy mondják el, mi a bajuk velem, de persze jött a 'semmi, te látod rosszul' dumák... És a párommal csak arra tudunk gondolni, hogy csípi a szemüket, hogy bizonyos dolgokban jobb vagyok, mint a nővére. Ő 27 éves, munkanélküli, anno az okleveles okj-s iskolában is megbukott, nincs végzettsége, csak egy érettségije, és leragadt azon a szinten, hogy nyomkodja az iPhone-t, kondizik, szolizik, bulizik, és ennyi. Eszébe sem jut dolgozni, vagy esetleg össszeütni egy főzeléket... Ezzel szemben (25 éves vagyok) nekem van 2 végzettségem, a szakmámban dolgozok (banki ügyintéző) heti 6 napot, mellette vezetem a háztartást (a párommal együtt élünk egy kis albérletben), és mindemellett is jut időm heti 3-szor futni, stb. Szóval nem fényezem magam, csak az élet egyes területein nekem 'sikereim vannak', míg a lánynak nincs, és nem is tesz érte, hogy legyen. Lehet, hogy ezért utálnak engem?
Nektek mi a véleményetek? Volt valaki hasonló helyzetben? És mi lenne a teendő?
Köszönöm
25/N
De bírom az ilyen Harcosok Klubja majmolókat akik ugyanúgy pénzből élnek. :D
Kérdező, szerintem simán lehet. Sajnos nem tudsz mit tenni, ne foglalkozz vele, és reménykedj hogy a párodat nem tudják befolyásolni. (Bár miben lehetne? Normális barátnője van, az alaptalan utálkozásra meg normális ember nem vevő.:))
""anno az okleveles okj-s iskolában is megbukott,""
Itt hangosan felröhögtem :D
Igazi loozer pitsa a csaj ès irigyel. Ennyi.
Simán megeshet, mindegy hogy fényezed-e magad, vagy sem, többet érsz.
Aki 27 évesen sem tud mit kezdeni az életével, annak nagyon szomorú lesz a folytatása.
A párodra koncentrálj, az a pozitív ebben az egészben, hogy ti láthatóan egy hullámhosszon vagytok. A nővér, meg anyuka nem részese a párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!