Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig várjak vele és ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak vele és ő meddig vár Rám? 20/N

Figyelt kérdés

Sokszor voltam randizni 18 éves korom óta, de valahogyan egyik randi után sem vártam a következőt, így hiába találkozgattam fiúkkal/férfiakkal, valahogyan nem éreztem velük jól magam, hiába voltak mondjuk nagyon helyesek.

Most viszont megismertem egy férfit (34), és vele minden más. Hihetetlenül vártam/várom mindig hogy újra lássam. Szerelmes lettem belé és már több, mint egy 2 hónapja találkozgatunk. Szerintetek történjen meg köztünk az első szex? Tudom, hogy hülyeség ezt itt megkérdezni, mert nekem kell érezni, stb... De mit kell érezni? Nagyon tetszik, szeretnék vele ilyen formába is együtt lenni, de van bennem egy pici félelem is, nem tudom, hogy igazán miért. Ez normális? Még soha nem voltam együtt férfivel. Szerintetek már nem akar rám várni? Egy férfinek ezt nehéz kibírni? Lehet, hogy megunja, ha még egy ideig nem fekszem le vele (pár hétre gondoltam)? Egy bizonyos szintű idegesség normális az első alkalom előtt? Az eléggé frusztrál, hogy én még soha nem voltam férfivel, neki meg azt sem tudom hány kapcsolata/futókapcsolata volt már és ezért én borzasztóan tapasztalatlan vagyok. Csak ilyenkor jut eszembe, hogy sok ez a kor különbség.

Ha szeret akkor normális lesz velem? Ez az idő, amióta együtt vagyunk már nagyon soknak számít ahhoz hogy még várjak?

2017. ápr. 26. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző exem 18 volt, amikor elhagyott egy hasonló korú férfiért 34-36 körül lehetett nem tudom pontosan. Én voltam akkor 25.

Épp vált a férfi, persze nem az exem miatt, 1,5 évig voltak együtt szülinapján dobta ki a csajszit, és már másik nővel feszített rögtön.

Ezzel mit akarok mondani? 30+ ember is viselkedhet teljesen retardáltként, kihasználhat megnyomoríthat. Ezt a kérdést nem lehet megválaszolni, egy 20 és egy 34 éves ugyan úgy kihasználhat, tönkretehet.

Ez a várakozás is megint egyénfüggő, ha nem vár akkor jobb is úgy, nem érdekled eléggé

2017. ápr. 27. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés... mennyire erőlteti a szexet?

Tudja, hogy szűz vagy egyébként?

Ne legyél frusztrált, nem szégyen, hogy még nem voltál senkivel. :)

Normális a félelmed, ez lesz az első.

Ha az ember odafigyel rád, nem lesz baj. :)

2017. ápr. 27. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg csak kihasználna és eldobna. Valóban ilyen embernek akarod adni? Te döntésed, de ne legyen később egy kiírás, hogy jaj de hülye voltam, most meg szenvedek -.-
2017. ápr. 27. 05:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk milyen ez a pasi, hisz te ismered. Annyi tanácsod adnék, ha még nem voltál senkivel, hogy ne úgy gondolj erre most, hogy odaadod neki magad és innentől kezdve csak vele leszel. Erre az esély nagyon csekély, még ha lehetséges is. De szüzesség előtt/után a tapasztalattal együtt megváltozik valami azért ezt mindenki belássa. Jobb úgy tekinteni a szexre, mint egy élvezeti forrásra. Ha olyannal csinálod akivel akarod is, akkor meg még nagyobb plusz dologra, de semmi egyébre. Nem fog veled maradni csak azért, mert szűz voltál, nem fog csak azért bárki is veled maradni, csak azért mert a szex tökéletes. Inkább vedd lazán, főleg így, és élvezd.
2017. ápr. 27. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Kövezetek meg, de egy 34 éves férfi egy 20 éves szűz lánytól szerintem nem akarhat komolyat. Biztos tetszik neki, hogy fiatal "kislány" rajong érte. De gondolj bele hogy 14 évvel tapasztaltabb. Más értékrend, más felfogás. Több seb, több csalódás ( és itt nem olyan csalódásokról lehet szó amit az ember tini vagy huszon éves korában átél).. Továbbá egy 34 éves férfi mellett nőnek kell lenned. Ők már nem úgy gondolkodnak h 2-3 évig járunk majd összeköltözünk, vagy összaházasodunk. Pláne ha esetleg nem igen volt kapcsolata és netán komolyat szeretne akkor ezekkek a dolgokkal nem fog éveket várni.

Ha mindenképp szexelni akarsz vele, akkor valóban vedd figyelembe, hogy csekély az esélye, hogy ő lesz csak neked. Ha ezt gondolod nagyon naív vagy. ://

Sok sikert kívánok!

2017. ápr. 27. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális, hogy egy kicsit tartasz tőle, de ha egyébként vágysz rá, akkor már készen állsz. A pasit viszont te ismered, az intő jeleket azért (ha vannak) vedd figyelembe. Akár az előéletét, mennyire voltak hosszútávú kapcsolatai, vagy csak annyit, hogy magától mennyire hozza fel a szexet, hogyan áll a dologhoz. Mondani persze sok mindent lehet, szóval 100%-osan nincs garancia, hogy utána is veled marad majd. Ezért inkább tényleg próbáld meg könnyedebben venni a dolgot, és csak élvezni, függetlenül attól hogy együtt maradtok-e vagy sem.
2017. ápr. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!