Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyesmi előfordulhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmi előfordulhat?

Figyelt kérdés
Egy fiú kapcsolatban van de megismert egy lányt akivel összebarátkozott és egy kis idő után kiderült, hogy sokkal több minden fűzi össze vele, mint a párjával. Több a közös érdeklődés, lelkileg nagyobb a hasonlóság. És ha ez még nem elég, kiderül, hogy a lány nagyon szereti és többet érez barátságnál de nem "nyomul" hanem a fiú magától is észreveszi. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a fiú szakít a párjával és összejön a hozzá mindenben jobban illő lánnyal vagy ez kizárt dolog?
2017. ápr. 25. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat.
2017. ápr. 25. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmi naponta előfordul a világban.
2017. ápr. 25. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

nálunk így volt, én voltam az a lány, akit az ég is neki teremtett, lelkitárs, és mélyen szerelmes belé, míg ő egy másik csajjal élt együtt, és él a mai napig, mert nem volt képes szakítani, hiába is szeretett meg.

szóval ez nem olyan egyértelmű, hogy szakít, ha túl kényelmes, ha fél belekezdeni az újba, akkor is hagy elveszni, ha valójában téged szeret.

2017. ápr. 25. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy szenzáció,van ilyen.Viszont addig semmibe ne menj bele,míg az illető nem zárja le a múltját,nem szakít a párjával,és be nem bizonyítja,hogy te kellesz neki!Sokan jönnek ócska dumákkal,hogy félrekufircolhassanak.
2017. ápr. 25. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kinek van nagyobb melle és jobb s3gge. :)

Vicc volt, simán előfordulhat, sőt valószínű.

2017. ápr. 25. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugtával dicsérd a napot... Amíg valakivel nincs túl szoros kötelék, nyugodtan lehet idealizálni, ilyenkor még csak a pozitív tulajdonságait látjuk a másiknak, míg a réginek már a hibáit is. Érett, felnőtt ember ilyenkor azért óvatos, mert tisztában van azzal, hogy az újdonság varázsa nagyon csalóka, és egyáltalán nem biztos, hogy az új valóban jobb is. Amikor én ilyen helyzetben voltam, eleinte úgy tűnt, hogy az újjal jobban összeillenénk, aztán ahogy egyre jobban megismertem, egyre inkább felértékelődött a párom, mert fokozatosan kiderült, hogy benne olyan - számomra nagyon fontos - tulajdonságok vannak meg, amik a másikban nincsenek. Úgyhogy idővel csökkent a barát iránt az érdeklődésem és maradt a barátság.
2017. ápr. 26. 10:45
 7/8 anonim válasza:
Csabi te vagy az? 😂
2017. ápr. 26. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Abszolút előfordulhat, ha feléd húz végül a szíve.
2019. jan. 10. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!