Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Felnyiratnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Felnyiratnátok a hajatokat oldalt a pasitok kedvéért?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem! Melyik az a pasi, akinek ez jön be?
2017. ápr. 22. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"pasitok kedvéért"

Pasi vagyok, de nem kérnék ilyet. Nem a játékbabám a barátnőm.

2017. ápr. 22. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az teljességel kizárt.

Meg amúgysem kérne tőlem ilyet a párom.

2017. ápr. 22. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak a férfi után.
2017. ápr. 22. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog. Véleményt és észrevételt meghallgatok, de amíg a hajam az én fejem van és én járok vele az utcán, addig kizárólag az én döntésem, hogy hogy néz ki.
2017. ápr. 22. 20:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A "pasim kedvéért" az ég egy adta világon semmi olyasmit nem csinálnék, ami önmagában nekem nem tetszik vagy hozzám nem illik. Ebbe ugyanúgy beletartozik a tetoválás, a minipitscha szoknyák, haspólók viselése, mint a félig felnyírt haj. Ami egyébként ki is ment a divatból már vagy két éve. Más lenne a kérdés, ha a személyiségemhez, ízlésemhez illeszkedne, akkor kérés nélkül is. De így, hogy se nem tetszik, se nem állna jól, sőt, még csak nem is illene az én kis aranyos cukimuki disney-s személyemhez egy ilyen vagány frizura, így esélytelen lenne.
2017. ápr. 22. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Testmódosítást csakis saját magam kedvéért vagyok hajlandó :)

Amúgy, egyik oldalt épp ilyen a hajam, igaz, nem az a durván letolt verziója. De azért "kellett" mert mindig fölbszott, hogy a fejem 2 oldalán máshogy hullámos a hajam és nem tudom úgy fésülni, hogy normális legyen. Így már csak egyik felét kell megoldani :D

2017. ápr. 23. 00:13
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Max ha nekem is tetszik, amúgy biztosan nem.
2017. ápr. 23. 12:50
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

En megtettem, es nem bantam meg. Mikor megismerkedtunk, mar akkor is rovid volt a hajam, es minden honapban varialtunk vmit a fodraszommal. Egyik fodraszolas utan mondta parom, hogy szerinte az baromi jol allna, ha punk-osan felnyiratnam oldalt. Egy honapig erleltem magamban a dolgot, majd kovetkezo alkalommal ezt mondtam a fodraszomnak is. Ekkor meg nem olyan vadul, de belenyirt. Az eredmeny szamomra is elkepeszto volt: gyakorlatilag, mintha elveszett onmagamat talaltam volna meg, annyira 'ÉN' voltam az az egeszen rovid frizura. Azota is ilyen, sot, mar mindket oldalt fel van nyirva, es parom is, es en is imadjuk. Soha nem novesztenem meg a hajam. Szoval akar jol is elsulhet egy ilyen keres.

30N

2017. máj. 4. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem,mert nem jön be,és nem az én stilusom.Szerencsére a páromé se.
2017. máj. 14. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!