Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Felnyiratnátok a hajatokat oldalt a pasitok kedvéért?

"pasitok kedvéért"
Pasi vagyok, de nem kérnék ilyet. Nem a játékbabám a barátnőm.

Nem, az teljességel kizárt.
Meg amúgysem kérne tőlem ilyet a párom.

Testmódosítást csakis saját magam kedvéért vagyok hajlandó :)
Amúgy, egyik oldalt épp ilyen a hajam, igaz, nem az a durván letolt verziója. De azért "kellett" mert mindig fölbszott, hogy a fejem 2 oldalán máshogy hullámos a hajam és nem tudom úgy fésülni, hogy normális legyen. Így már csak egyik felét kell megoldani :D

En megtettem, es nem bantam meg. Mikor megismerkedtunk, mar akkor is rovid volt a hajam, es minden honapban varialtunk vmit a fodraszommal. Egyik fodraszolas utan mondta parom, hogy szerinte az baromi jol allna, ha punk-osan felnyiratnam oldalt. Egy honapig erleltem magamban a dolgot, majd kovetkezo alkalommal ezt mondtam a fodraszomnak is. Ekkor meg nem olyan vadul, de belenyirt. Az eredmeny szamomra is elkepeszto volt: gyakorlatilag, mintha elveszett onmagamat talaltam volna meg, annyira 'ÉN' voltam az az egeszen rovid frizura. Azota is ilyen, sot, mar mindket oldalt fel van nyirva, es parom is, es en is imadjuk. Soha nem novesztenem meg a hajam. Szoval akar jol is elsulhet egy ilyen keres.
30N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!