Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan reagálnátok, ha egy nő meg szeretné mosni a hajatokat, és meg szeretne titeket borotválni?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert úgy néztek ki, mint egy hajléktalan.2017. febr. 5. 15:31
1/11 anonim válasza:
Néha oké, tetszene. És te mit szólnál, ha én férfiként olykor megmosnám a hajad, kikefélném és leborotválnám a lábaidat?
2/11 anonim válasza:
Ha utána leszp akkor várom a jelentkezőket! :)
3/11 A kérdező kommentje:
#1 Ha nem állna szándékodban viccből csomót kötni bele, és igyekeznél nem megvágni, néha én sem bánnám :)
2017. febr. 5. 15:42
4/11 anonim válasza:
Én a páromnak néha megmosom a haját és néha meg is borotválom. Ő szereti :)
5/11 anonim válasza:
Nem kötnék csomót. De befonnám, szeretem csinálni. :D
6/11 anonim válasza:
A barátnőm gyakran csinálja. Bár Ő fodrász, és rajtam gyakorol/illetve éli ki a tehetségét. :)
7/11 anonim válasza:
Hajmosást nem bíznám rá másra, de a borotválás jól jönne, nem kéne szarakodnom vele. :D
8/11 A kérdező kommentje:
:)
2017. febr. 5. 16:56
9/11 anonim válasza:
Nagyon kedves, hogy felajánlja, de köszönöm, van két kezem, meg tudom csinálni magam is. Nekem ez nem olyan, amit más végezhet.
10/11 anonim válasza:
Mivel én kopaszodok és szakállas vagyok így rajtam vele ezeket nem tudná megcsinálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!