Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért szoktátok piszkálni a hajatokat amikor megbókolnak? Mit szóltok ehhez hogy ezt csináljátok?
Testbeszéd könyvet olvass el.
Alapvetően a haj babrálása a flört egyik eszköze, maga a haj és annak megérintése is az, pluszba ilyenkor a nő megmutatja, felemeli a csuklóját, így látható lesz a karja fehér, vékony bőre, ami látványban és illatban is vonzó a férfiaknak.
#3 még ssoem piszkáltam sem az övem se a karórám
#2 az jó xar lehet akkor neked, meg a helyzeted se lehet túl rózsás
#1 tehát akkor zavarban vagy és akkor a hajadat piskálod?
#4 testbeszéd könyvet olvastam, és nem érdekel.
én valódi emberek valódi tapasztalatára vagyok kíváncsi, nem pszichológusokéra.
"megbókolnak", lol
Én csak és kizárólag akkor babrálok a hajammal, ha unatkozom, és nincs más, amivel babrálhatnék. A zavaromat nem ezzel laplezem.
23/L
akkro a megbókolást hívjuk inkább egyfahta szándék kifejezésének
hogyan leplezed akkro a zavarodat?
"#4 testbeszéd könyvet olvastam, és nem érdekel.
én valódi emberek valódi tapasztalatára vagyok kíváncsi, nem pszichológusokéra."
A pszichológusok is valódi emberek, akik temérdek más valódi ember tapasztalatait ismerik. Amúgy ez nem pszichológia, hanem humán viselkedéstudomány.
vagy csak gondolják,hogy ismerik.
akkor másképp fogalmazok,
én sokkal nyitottabb vagyok átlag emberek átlag gondolataira, minthogy tudományosan próbáljuk megközelíteni a dolgokat.
Én viccekkel leplezem. Akármi kínos van, elkezdek hülye vicceket mondani.
A hajam mindig fel van tűzve, érdekes lenne, ha markolásznám, mint aki tetves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!