Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet legjobban megoldani?
Szeretek valakit.Fel éve ismerem de csak négy hónapja ismertem meg közelebbről.Chatelni szoktam vele meg volt hogy véletlenül találkoztunk.
Akkor csak beszélgettünk vagy sétáltunk.Meg nem vallottam be neki hogy szeretem de eléggé látszik rajtam.Nekem úgy tűnik ő is érez valamit.Nekem viszont az a problémám hogy félek hogy kihasznál pedig nem erőltet rám dolgokat,pl ha nem tudok vele találkozni,megérti.Meg amugy sokat bókol egy ideje viszont "olyan" utalásai konkrétan nincsenek.Volt hogy mondta hogy nem akar megbántani,hogy mondjam el ha valamikor mégis megsért valamivel.
Viszont én 20 vagyok,ő 37 lehet és így félek hogy talán kihasználna.Az is zavar hogy mit szólna hozzá a környezetem,bár inkább a szüleim.
Egyébként azt mondta hogy érett gondolkodásúnak,intellektuálisnak tart.
Én legfeljebb maradnék simán barát de ő nem tudom.
Ő szerintem nem aggódik ennyire mert azt mondja nem akar előre azon gondolkodni hogy nem lehetünk együtt.
Egyébként keres ő is engem meg én is őt.
Mondta már hogy feldobom a napját mikor lát meg hogy a sok munka mellett is volt ideje rám gondolni.
Azon meglepődtem mikor írta hogy szívmelengető érzés volt neki rám gondolni.
Amúgy tud bókolni meg viccelődni de például bevallja azt is hogy lehet elpirulna ha személyesen mondana ilyet.
Előfordult hogy otthagyta azt akivel éppen beszélgetett csak hogy hozzám csatlakozzon.
De nem tudom mit tegyek.
Távolodjak tőle vagy maradjon így vagy mondjam hogy maradjunk barátok es valljam be a félelmeimet.
Vagy mit csináljak?
Még nem volt soha senkim azért vagyok kétségbeesve.

Köszönöm a válaszokat.
Második: azért nem lennék hozzá való mert éretlen vagyok hozzá?
Vagy azért mert én bizonytalankodok és ő meg tudja mit akar?

Is-is.
A korkülönbség nagyon nagy. Ha össze is jönne valami, később csak rosszabb lenne, te még élnél, ő már túl van dolgokon stb.
A másik opció, hogy olyan ember, aki csak a "friss húst" látja benned.
Ebben az esetben is csak te sérülsz. Könnyen hiteget, mivel már ilyet írsz, hogy szereted. 4 hónap után ez elég meredek kijelentés. Szerintem ez egyszerű fellángolás. Látja rajtad, ilyen élettapasztalattal meg simán meg tud vezetni, nem nehéz érzelmeket mutatnia, bókolgatnia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!