Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetne megoldani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megoldani, hogy mindketten a lehető legjobban járjunk?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy lányba, ő nem viszonozta és hát nap mint nap találkozunk, ami egy jó darabig még így is lesz(azt most nem részletezném ,hogy miért). Már elfogadtam, hogy nem lehet köztünk semmi, de még mindig érzek iránta valamit. Próbálom tudatosan elnyomni ezt.

A gond az, hogy nehezen tudjuk kezelni a kialakult helyzetet. Egyikünk sem önző, mindketten jót akarunk a másiknak, csak nehéz közös nevezőre jutni. Ő nem akar annyira jóban lenni velem, mert fél, hogy azzal hitegetne engem, de rosszban lenni sem akar, mert tudja, hogy azzal még jobban megbánt. Én nem akarok rányomulni, nehogy azt higgye, hogy még mindig próbálkozom, de teljesen elkerülni sem akarom, mert tudom, hogy akkor bűntudata lesz emiatt. Azt szeretném, hogy neki a legjobb legyen, de nagyon nehéz az aranyközéputat megtalálni. Jó lenne, ha már abban a tudatban lenne, hogy én nem érzek iránta semmit, hiába mondtam ezt neki, tudja, látja rajtam, hogy nem közömbös nekem. Nem akarom, hogy emiatt rosszul érezze magát.

2016. dec. 6. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudsz nagyon mit tenni, ez mindenhogy rossz. Nálunk is detto ez a helyzet, csak nálunk egyik számára sem közömbös a másik, de az egyik totál el kell zárkózzon a másiktól, mert nem szabad ember. És a válasz: ha találkozunk az is szörnyű, (neki, ha közeledik, meg amiatt, hogy végre lát, kicsit jó, de nekem szörnyű, mert zavarban vagyok, mert nem mutathatom ki mit érzek, mert totál reménytelen az egész...) ha meg nem találkozunk, akkor neki hiányzom pedig könnyebben felejt, s nekem sem olyan felkavaró érzelmileg, de mégis hiányzik, tehát nem jó sehogy sem. De amúgy szerintem nektek még mindig az a jó, ha a kollegális viszony módján beszéltek csak egymással, köszönés, tisztelettel egymás felé lenni, s a munka, vagy ügy berkein belül a kötelező kommunikáció udvariasan, tisztelettel és semmi több, semmi lelkizés. Ennyi.

Bár ez is olyan furi, mert nekem is rossz lenne, ha nem kérdezne meg legalább annyit, hogy hogy vagyok. Bár mondom, nekem ő nem közömbös, nálatok meg a másik fél közömbös, de hidd el, ha annyi, hogy megkérded hogy van, nem lesz neki teher.

2016. dec. 6. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha csak egy mód van rá, ne találkozz vele jó ideig. Ha ez sehogy nem megoldható, akkor ismerkedjél más nőkkel, rájössz, hogy más is van olyan izgalmas, és elmúlik a csőlátásod is.
2016. dec. 6. 13:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Az utóbbi pár hónapban inkább nem ismerkedtem senkivel. Most már kezdek nyitni mások felé és többen vevőek is rám, de aztán megint találkozom Vele és újra teljesen lázba jövök. Nagyon sok energiába és fáradtságba kerül, hogy uralkodjak az érzéseimen és ne folyton az ő társaságát, figyelmét keressem, amikor ott van a közelemben.
2016. dec. 6. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!