Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire befolyásol titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásol titeket a döntésben az illetőnek az anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy nagy eltéréssel alakulhat-e több mint barátság.

Tételezzük fel, adott egy lány, de szegény, a srác viszont gazdag, jó munkája van.

(Hátsó szándék nincs,-azt tegyük félre).

Mellékesen hozzáteszem nem egy nagy világi típus, ellenben a férfi viszonylag kedvelt alak,szakmájából is kifolyólag.

Lehetne esélye?

2017. ápr. 1. 06:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Döntsd el te. Igaz, iskolákat nem végeztem, de mindig átlag felett kerestem jóval. A lány, akit feleségül vettem, neki annyi ruhája volt, ami rajta volt és össz vagyona egy reklámszatyorba elfért. Benne lévő érték, kb egy reggelit kifutott volna.
2017. ápr. 1. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a lány a szegény, az általában működni szokott.
2017. ápr. 1. 08:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor el lehet tekinteni az anyagi háttértől,- nem arról van szó hogy ne lennének tervei, csak érettségi után minden előtt egy szakmát szeretne a lány,majd aztán jelentkezni főiskolára/egyetemre,viszont nem utolsó szempont a plussz pont miatt sem,meg azért hogy későbbiekben több lábon tudjon állni.

Csendes típus, elég nehezen lehet közel kerülni hozzá.

A férfi, "szakmát végzett", majd egyetemet. 6 év van a javára.

Jól keres,tehető családból származik,és bárkit megkaphatna. Elég közkedvelt,-bár kérdés mi számít menőnek,- kizáró ok ha én nem vagyok az a nagyvilági típus?

2017. ápr. 1. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Most komolyan egyes szám harmadik személyben írsz magadról? Amúgy tök felesleges a kérdés, hiszen lehet, hogy Józsikát a gyk-n nem befolyásolja, de a kérdésben szereplő jóembert meg igen.

Csak mellékesen, milyen szakmája van, amiből kifolyólag kedvelt? Valami celeb?

2017. ápr. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!