Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire befolyásol titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásol titeket valaki nemzetisége?

Figyelt kérdés

Oszt vagy szoroz valaki származása? Elítélítek őt a "fajtája" miatt? Szégyelnétek Őt ha mondjuk a külseje eléggé árulkodó lenne honnan jött?

Esetemben egy kínai srácról lenne szó,- aki ám bár értelmes, nagyon jószivű de valahogy magamban még nem tudom hova tenni a közeledését.

Fontos ez vagy én "dramatizál" túl?

2016. jún. 16. 18:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
dramatizálom*
2016. jún. 16. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy milyen nemzetiségű, csak C ne legyen. 27/F
2016. jún. 16. 18:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezzel nem vitatkoznék. :)
2016. jún. 16. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem "túldramatizálod".

Ha mondjuk egy arab srácról lenne szó, ott bevallom sokmindenen elgondolkodnék, de más nemzetiség nem is jut eszembe, ami zavarna.

Ha valakit szégyellnék, akkor meg se fordulna a fejemben bármi komoly vele kapcsolatban.

Pl. tegyük fel, hogy egy roma származású srác udvarol nekem. Ha "szégyellnivaló", akkor más negatívumai is vannak, amik miatt még csak vonzalom sem alakul ki bennem. Talán alpári, vagy udvariatlan, stb... De ha ugyanez a srác udvarias, okos, művelt (vagy igénye van a műveltségre), stb., akkor valahogy az egész kisugárzása más, és nem is lenne miért szégyellnem.

Valami ilyesmi igaz lenne egy kínaira is.

2016. jún. 16. 18:19
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, egy arab után mindenki szerintem gondolkodóba esne mivel teljesen más az életszemléletük és felfogásuk,de ez esetben ilyen nincs.

Ami még visszatart hogy anyagilag ő(k) sokkal jobban állnak mint mi,de eddig nem úgy tűnik foglalkozna vele.

2016. jún. 16. 18:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, egyedül muszlimokkal nem szeretnék kapcsolatba lépni. Egyébként az én férjem sem magyar.
2016. jún. 16. 18:32
 7/14 anonim ***** válasza:
ilyesmi engem nem befolyasolna
2016. jún. 16. 18:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! :)
2016. jún. 16. 18:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a nemzetiség helyett meztelenséget olvastam...:D

Engem pl. egy-két nemzetiség bevallom őszintén, hogy zavarna.

De a kínai az pont nem!

2016. jún. 16. 18:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A nemzetisége egyáltalán nem befolyásolna, a kulturális háttere esetleg, értsd, randiztam ABC kínai lánnyal, nem volt közöttünk kulturális szakadék, de egy igazi kínai lánnyal más lenne a helyzet, pedig nemzetiségüket tekintve mindketten ugyanolyanok.
2016. jún. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!