Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben adnátok esélyt az illetőnek?
Tegyük fel, van egy ember, akit nagyon szeretsz, nem vagytok együtt, de mégis érezteted vele hogy fontos neked, mindent megteszel a kedvéért, stb, ugy érzed ő is viszonozza. Maj egyszer csak olyat tesz, amivel nagyon megbánt, mintha visszaélne a türelmeddel, jóindulatoddal, csalódtál benne, nagyon mérges vagy rá. Majd ezek után ő azt mondja neked, szeret téged.
Ebben az esetben ezt komolyan vennéd, és elhinnéd? Mert a tetteivel nem ezt bizonyitotta...adnátok neki esélyt?
Nem árulom el, a történet melyik szereplője vagyok, csak arra vagyok kiváncsi, h ki mit tenne ilyen helyzetben!
Te a női szereplője vagy, mert férfinak ilyen gondolatvilága nincs.
Esélyt, de mire? Dugni, randizni, feleségül venni, gyerekeket szülni és nevelni, moziba menni vagy mire esélyt?
Megfájdul az ember feje.
Igen ez egy türelmi játék, ki fullad ki hamarabb.
Adtam esélyt újra meg újra, szavakkal mindig szeretett de a tettei mindig cáfolták. Nem adok már százezredik esélyt.
Mit tett? Amúgy ha én szeretném még, akkor adnék neki még egy (és nem több) esélyt, de komoly fenntartásokkal.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!