Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok beszéltek más ellenkező neművel rajta kívül? Kb hány emberrel?
Persze, hogy beszélek.
Egyrészt mert a munkahelyemen is rengeteg férfi van, a közbetlen kollegám, akivel együtt dolgozunk is férfi. Sőt van olyan, hogy megbeszélésre is megyünk egy másik városba, ketten (persze ezek csak egy napos dolgok, ottalvás nincs).
Továbbá a sportklubban ahol versenyzek is vannak férfiak és nők. A csapatban is (díjlovagló vagyok, tehát ez vegyes sportág) sőt az edzőm is férfi. Velük is beszélek természetesen. Na ott volt már aki kicsit ittasabb állapotban fel akart szedni (csapattárs egy edzés után) de leállítottam, mert férjem van meg gyerekem. Azóta is beszélek vele, de tisztáztam hogy nem lehet köztünk több.
Illetve van a baráti társaság. A legjobb barátaim pasik, van amelyikhez több mint 20 éves barátság fűz (illetve hogy belegondolok, van az 25 is). De nekik is megvannak a párjaik, gyerekeik, esetleg masik ligaban jatszanak, de amelyik szingli, azzal sem történt semmi olyan több évtizede.
A férjemnek ez ellen semmi kifogása, de mi mindent őszintén megbeszélünk egymással. Sőt ő is beszélhet nyugodtan lányokkal, abból sincsen probléma.
Van olyan férfi vagy nő, aki ha párkapcsolatban él, nem áll szóba ellenkező nemű egyeddel? :D
Ez még viccnek is nonszensz.
Persze, hogy beszélek. Nem sokkal, mivel nem vagyok egy társasági ember...de ettől függetlenül még alkalomadtán én is beszélgetésbe elegyedek. Kb 2-3 emberrel. Jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!