Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett szerelmes ennyi lány belém? S az az 1, akibe én szerelmes voltam, miért nem?
Fogalmam sincs, mit csinálok olyan "jól" vagy rosszul, hogy mindig olyan lányok, akiktől az ég 1 adta világon semmit nem akarok úgy csüngenek rajtam, mint a fátyolfarkú özvegypintyek a szavanna egy bővizű vízforrásán a száraz évszakban. Bezzeg az a lány, akiért én odavoltam, az úgy nézett rám ,mint a Svábhegyen élő orosz milliárdos a kertjében lévő buxuson károsító selyemfényű puszpángmoly zöld szőrös hernyóira,amelyek tarra rágták az egészet.
Nincs bennem semmi extra, átlagos vagyok, a külsőm az rendben van, kvázi brad pitthez jobban hasonlítok, mint kvázi módóhoz. A tudásom se vészes, persze annyira azért nem vagyok művelt, mint a repcetermesztéshez szükséges gondosan megművelt agyagbemosódásos barna erdőtalaj.
A szerelem ne kívánságműsor. Azt kell megélned amit az élet ad.
Aztán ha megélted és az megtette a hatását akkor majd lehet hogy jön olyan aki viszont szeret.
#1 - Igen, valószínűleg erről lehet szó.
#3 - A rettentő irritáló enyhe kifejezés, ha én egyszer kinyitom a számat, az idegesítőbb mint 99 elszabadult hullámos papagáj hajnali hatkor, amint koncertet adnak a helyi vetési varjúkkal egyetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!