Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történet mindegy, lényeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történet mindegy, lényeg annyi hogy nagyon szeretek egy tőlem 5évvel idősebb nőt, biztosra veszem, hogy ő is szeret, viszont valamiért eldobna mindent amit eddig felépítettünk. Szerintem azért, mert nem merne felvállalni párként. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2017. márc. 14. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9-es köszi, ha a kérdező Ő lenne, benne lennék :)

Tőlem-nálam, nem mindegy? Változtat a lényegen?

2017. márc. 14. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért a tőlem nem az a kategória, mint az "átjön nálunk", ha nyelvészeti vitát kívánsz nyitni, biztos van rá megfelelő fórum, sajnálom, hogy nem ütjük meg a nívódat
2017. márc. 14. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 ne vessz el a részletekben. lehet hasonlítanak :D de az is lehet, hogy ő az :)
2017. márc. 14. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

5 év korkülönbség?Ugyan, ne mond,hogy ez az akadálya annak,hogy felvállaljon ha tényleg szeret. 5 év korkülönbség semmi, vélhetőleg még külsőleg sem látszik,, de ha mégis, hát kit érdekel?

Ez nem lehet akadálya egy komoly kapcsolatnak ha tényleg szeret.

Esetleg nem állhat más a háttérben?Pl. az,hogy a korod miatt esetleg kételkedik a hosszútávú kapcsolatban? ez csak tipp, nem akarok semmit beletenni..

2017. márc. 15. 10:32
 15/15 A kérdező kommentje:

14.ik válaszoló,igen lehet több tényező előtte,igazat megvallva..

1,mint srác,én vagyok a fiatalabb.

2,tisztában van vele,hogy nekem nem voltak párkapcsolataim..

3,tart a mások véleményétől,egyrészt az életkor miatt.

4,félhet attól hogy mégsem veszem majd komolyan ŐT.

Történetünket bonyolúlt és hosszú lenne részletezni,de nem egy átlagos ismerkedésnek,randizgatásoknak indúlt..

Egymást hogy jobban megismertük,teljesen azonos terveink vannak,szinte egy rugóra jár az agyunk..

Tovább nem is részletezném..

2017. márc. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!