Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvárjátok ezt egy nőtől? 40/N
3 éve vagyok a párommal szeretjük egymást Menyasszonya vagyok. Ő úgy gondolja az utóbbi időben hogy nem vagyok belé szerelmes. Ezt onnan szűrte le legutóbb, hogy mikor elromlott a motorja és hazatolta, nem gyalogoltam mellette, illetve nem segítettem tolni.( mert az exe ezt tette). Én pedig hazamentem a kocsival és otthon vártam. Azt mondta hogy szégyellhetem magamat... Szerintetek ez azt bizonyítja h nem szeretem? És most süllyedő hajóként jellemezte a kapcsolatunkat. Én úgy gondolom, hogy a csillagokat is lehoztam neki. Mindig kedveskedtem apró ajándékkal, kajákkal, meglepikkel.De ha én nem bújok hozzá, ő, mint férfi esze ágába se jut, hogy ő bújjon akkor hozzám. Voltunk moziban a minap. A mellettünk levő széken egy pár úgy nézte a filmet hogy egymásra volt hajtva a fejük. na én ezért sem vagyok szerine szerelmes. mert nem fogtam a kezét, nem tettem a fejemet rá. Most ezt hogy csináljam moziban? Hogy rám szóljon a mögöttem ülő hogy nem lát? Persze ahogy én ezt nem csináltam, ÚGY Ő SEM TETTE. Vagyis ha ezt hiányolom, akkor megfogom én az ő kezét. Szerintem..
Az egész életemet hátrahagytam miatta, mindent. Egyedül maradtam. Barátaim már nincsenek. Anyagilag is lejjebb süllyedtem. És azt állítja h nem szeretem..... Szerintetek ez az ami a szerelmet bizonyítja???

Nekem ezek nem tűnnek valódi dolgoknak.
Nem tudtok elmenni valahova együtt legalább 3-4 éjszakára? Ne ezen rágódjatok, hanem valami jót csináljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!