Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti elvárjátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvárjátok ezt egy nőtől? 40/N

Figyelt kérdés

3 éve vagyok a párommal szeretjük egymást Menyasszonya vagyok. Ő úgy gondolja az utóbbi időben hogy nem vagyok belé szerelmes. Ezt onnan szűrte le legutóbb, hogy mikor elromlott a motorja és hazatolta, nem gyalogoltam mellette, illetve nem segítettem tolni.( mert az exe ezt tette). Én pedig hazamentem a kocsival és otthon vártam. Azt mondta hogy szégyellhetem magamat... Szerintetek ez azt bizonyítja h nem szeretem? És most süllyedő hajóként jellemezte a kapcsolatunkat. Én úgy gondolom, hogy a csillagokat is lehoztam neki. Mindig kedveskedtem apró ajándékkal, kajákkal, meglepikkel.De ha én nem bújok hozzá, ő, mint férfi esze ágába se jut, hogy ő bújjon akkor hozzám. Voltunk moziban a minap. A mellettünk levő széken egy pár úgy nézte a filmet hogy egymásra volt hajtva a fejük. na én ezért sem vagyok szerine szerelmes. mert nem fogtam a kezét, nem tettem a fejemet rá. Most ezt hogy csináljam moziban? Hogy rám szóljon a mögöttem ülő hogy nem lát? Persze ahogy én ezt nem csináltam, ÚGY Ő SEM TETTE. Vagyis ha ezt hiányolom, akkor megfogom én az ő kezét. Szerintem..

Az egész életemet hátrahagytam miatta, mindent. Egyedül maradtam. Barátaim már nincsenek. Anyagilag is lejjebb süllyedtem. És azt állítja h nem szeretem..... Szerintetek ez az ami a szerelmet bizonyítja???

2017. márc. 10. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Baromság és kb 50(?) évesen is még egy gyerek. Mondjuk a motort segíthettél volna hazatolni, de a többi hülyeség.
2017. márc. 10. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra, ilyen elvárásosdi felejtös egy kapcsolatban.

Ez inkább arra utal, lekileg akar bántani. Sikerül neki,e

2017. márc. 10. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocsi a te lo. Sikerül neki a lekiismeretedre hatni, neked véged. A csicskája leszel.
2017. márc. 10. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Ha annyira odavagy érte, akkor miért nem mentél vele motortolás közben? Az ilyen gesztusok sokszor sokkal fontosabbak, mint az ajándékok és meglepik, mert egyfajta sorsközösséget feltételeznek, ami egy jó kapcsolat egyik alapja...
2017. márc. 10. 15:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Mert én vittem haza a kocsit. És egy városban tolta a panelek között.
2017. márc. 10. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Felszoroztad a korod kettővel? 40 évesen nem lehetsz ilyen infantilis és tapasztalatlan ...
2017. márc. 10. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
utolsó pont erre gondoltam, hihetetlen hogy ilyen infantilis, ostoba nők járnak közöttünk
2017. márc. 10. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Akárhány évesek vagytok is, érzelmileg éretlenek vagytok még, kisgyerekek szintjén.
2017. márc. 10. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi bajotook van a kérdezővel. Feltett egy kérdést.

A pasija nyilván hülye. Én sem tolatnám a motort a csajommal. Milyen férfi az ilyen?

2017. márc. 10. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Hívtam volna egy autómentőt.

Jól kiosztottam volna,hogy miért ilyen béna és lúzer!:D

Állj a sarkadra,mert ha a fejedre nő azt a kapcsolat végéig megsínyled ám.

Választattál volna egy talpraesettebb férfit is!

Bocs.

2017. márc. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!