Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egészen jól kijöttünk egymással, aztán kavartunk, és megbeszéltük, hogy tetszem neki, meg ő is nekem, de kapcsolatban viszont nem tudja elképzelni magát (de az az érzésem, hogy csak megijedt), és azóta soha nem keres, mégis hogyha összefutunk a gimiben akkor mosolyog rám, meg engem néz, és hogyha én írok neki néha akkor még mindig ugyanúgy beszélgetünk mint azelőtt.

Én nem értem akkor, most még mindig tetszem neki, de akkor meg miért nem ír soha?

2017. márc. 7. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
És mit kavartatok? Nagymami lekvárját? Áruld már el, mit takar a kavarás? Bekavart a lábaid közé? :D Hát persze, hogy nem tudja elképzelni a kapcsolatot veled, mert ott már megkapja az egész csomagot (=életedet, nyűgjeidet stb.), így meg csak a puncit kéri és kapja meg. Szóval...
2017. márc. 7. 22:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le, csak csókolóztunk...
2017. márc. 7. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha esetleg megkérdeznéd tőle?

Szeretnél megtudni valamit egy emberről, erre megkérdezel mindenki mást, csak őt magát nem. Furcsák vagytok ti, emberek.

2017. márc. 8. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy kérdezné már meg, hol élsz te, utolsó.) Tényleg, lehet, hogy ufó vagy!:) Egy lány nem megy oda csak úgy megkérdezni a fiút, mert nem járja. Hát hogy nézne ki, hogy. te, Janika...tetszem neked, nem tetszem neked? Hát ezt nem szokás, és a fiú sem tudna erre mit reagálni! Amúgy én is szívesen megkérdezném, aki tetszik, de hidd el, elég rosszul tudja kivenni magát, sőt lehet, hogy az rontja el az egészet.. a kérdésre meg az a válaszom, hogy nem tetszel neki eléggé, mert ha egy fiúnak nagyon tetszel, akkor ír, nyomul, mindent megtesz. Olyan is van, hogy össze van zavarodva, tetszel neki, de nem szeretne kavarni, mert más tényezőket is mérlegel. van esetleg más lány a társaságában? vagy olyan fiú baráti kör, akik kinevetnék, ha te lennél a barátnője?
2017. márc. 8. 09:51
 5/10 A kérdező kommentje:
4# A haverjaival jóban vagyok, hát az egyik legjobb barátja egy lány, de arról meg biztos forrásból tudom, hogy az tényleg csak barátság. Mint ahogy nekem is a legjobb barátaim fiúk.
2017. márc. 8. 12:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, biztos nem nevetnének ki, sőt örülnének neki, hogyha összejönnénk.
2017. márc. 8. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:

#4: lehet, hogy ufó vagyok :)

Értem, persze, de pont ez az a viselkedés, amit a tinikorral együtt érdemes kinőni. Én nem arra gondolok, hogy tetszem/nem tetszem-szerű, gyerekes és végletes döntéshelyzetbe kell kényszeríteni a másikat. Én arra gondolok, hogy ezt is (mint minden mást), lehet korrekt, érett módon kommunikálni. Nem pedig egyedül kombinálni és az mosdatlan online tömeg véleményét kikérni :).

2017. márc. 8. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól van na, 4-es vagyok, nem akartalak megbántani az úfós dologgal, de látom jó a humorod és nem sértődtél meg. Na mindegy, szóval abban teljesen igazad van, hogy mi így távolból nehezen tudunk segíteni, de a lányoknak egy csomó önbizalmat tud adni, ha a kiszemeltről beszélgethetnek. :)) nekünk ez kell:) viszont van hogy a negatív válaszoktól meg összezavarodunk, meg ilyesmi. Kérdező: ha biztos vagy benne, hogy nem amiatt hezitál, mert fél, hogy kellemetlen helyzetbe kerül emiatt(pl kollega, osztálytárs, stb., mert a fiúk racionálisan is gondolkodnak, ne feledd:), akkor meg van az esélye, hogy per pillanat nem te jársz a gondolataiban. Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy nem tetszel neki, vagy más tetszik neki, csak azt, hogy nincs rákattanva a témára...
2017. márc. 8. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet értek a 4-essel, és érdemes elsajátítani ezt a metódust, mert sok mindent egyszerűbbé tesz. :) Sok mindent csak mi magunk bonyolítunk túl, meg túlagyaljuk, pedig a dolgok egyszerűek.

És ugyanez érvényes párkapcsolaton belül is: itt is nem egyszer olvastam, hogy egyszerűen nem merik a párjukkal sem közölni, , pl hogy miért nem találkoznak/beszélnek gyakrabban, miért nem keresi. Elképesztő számomra, hogy még egy ilyen banális dolgot sem képes a párja tudomására hozni valaki. Tini korban, első kapcsolatban persze oké, mert akkor új és akkor tanulod meg a dolgokat, én is ilyen voltam az elején. :)

Én is a páromtól "tanultam el" ezt úgymond, hogy ő konkrétan mindenre rákérdezett/elmondott, ami őt zavarta. És rájöttem, hogy ez tulajdonképpen tök jó dolog. Egyrészt mivel ha valakinek fontos vagy, akkor nem haragszik meg azon, (sőt!), ha a tudomására hozod, ha valami bánt/zavar, másrészt meg ez kifejezetten jó tulajdonság, mert mindig tudom, hányadán állunk, harmadrészt meg a legtisztább és legalapabb dolog egy kapcsolatban mindig a kommunikáció( akkor is, ha ez mára elcsépeltté vált).

Szóval 4-es, nem vagy UFÓ, inkább sok embernél fejlettebb megoldókészséggel rendelkezel. :D

-Egyébként meg már azt is megbeszélték konkrétan, hogy tetszenek egymásnak, innentől nincs is létjogosultsága megkérdezni, hogy mi van.

Én egyszerűen annyit tennék, hogy ha legközelebb ismét beszélte, és még mindig jól elbeszélgettek, mosolyogtok stb, akkor megkérdezném, hogy na és azóta változott-e a véleménye veled/ a kapcsolatokkal kapcsolatban? Illetve, hogy miét fél egy kapcsolattól? HA úgy van, akkor meg hagyd, töketlenkedjen továbbra is inkább.

25N

2017. márc. 11. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
*Már mint egyet értek a 3-assal**
2017. márc. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!