Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichiáter tudna segíteni nekünk ha mindketten elmennénk EGYÜTT? Iszonyatos féltékenység, bizalomvesztés.
Voltunk
De akkor sem tud feldolgozni bizonyos dolgokat
Az idő megoldja? Nem beszélünk egymással, de szeretjük egymást. Oda a bizalom.
Ahogy írták, párterapeuta tudna segíteni, ha mindkettőtökben megvan a szándék.
A párterapeuták pszichológus (ritkább esetben pszichiáter, azaz orvosi) végzettségű szakemberek, akiket a Családterápiás Egyesület "kent föl" arra, hogy család- vagy párterápiát folytathassanak, ez fontos, mert van egy-két kókler is a piacon aki jól reklámozza magát és dupla-tripla árakon dolgozik, aztán ha hülyeséget csinál, vagy nem segít, nem lehet számonkérni.
Az ilyen terápia általában két terapeuta és a pár jelenlétében zajlik és segíthet a közeledésben is, de segíthet a lerendezésben is, vagyis inkább abban segít, hogy rálássatok a kapcsolatotokra, hogy mennyire szeretitek egymást, mik a fő konfliktusok, azok javíthatók-e, érdemes-e áldozni rá energiát, szóval felméri a hajlandóságokat, a nyereségeket, veszteségeket és lehet hogy úgy döntötök, hogy nem folytatjátok, de az is lehet, hogy pont érdemesnek találjátok majd a terapeuták segítségével felgöngyölíteni az addig jelentkező problémákat és közben megelőző stratégiákat tudtok kifejleszteni, meg önismeretben is sokat lehet fejlődni általa, az önismeret meg minden párkapcsolatban kulcsfontosságú. De a lényeg, hogy mindegy mi lesz a vége, mindkét irányban segít a terápia, hogy jobban értsük a dolgokat.
Aki látatlanban mond véleményt erről, az nem ismeri mi ez, mennyire hatékony tud lenni akkor, ha megvan a hajlandóság. A környezetemben nem egy szakadék szélén álló kapcsolat lett újra szeretetteli, még olyan szitukban is, hogy mindketten szinte totál szkeptikusok voltak.
Volt félrelépés részemről az elején 1 csókkal. Üzenet törölgetések a külön töltött 3 hónapból miközben ő összejött a munkatársával.. Ez idő alatt dühből én is voltam massal. Kibekultunk. Tiszta lapokkal de en utolgosan mondtam el neki a csókos megcsalast es azt h massal voltam
Ő 3 honapig a munkatarsaval volt. Eltűnt
Most mar le vagyok tiltva mindenhonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!