Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden ember féltékeny?
Valamilyen szinten mindenki féltékeny. Viszont egészséges kapcsolatban van bizalom, ami erősebb érzés. Pl én nem aggódok, ha a párom találkozik valami lánnyal, mert bízok benne. De azért ki tudná hozni belőlem a féltékenységet nyilván, pl ha mit tudom én, előttem csókolna meg mást, azzal elég rendesen kihozná belőlem :D
Bizonyos fokú önzés, irigység, féltékenység MINDEN emberben van. Amíg nem ez a fő érzelem napi szinten, addig ez teljesen egészséges így.
#2-es és #4-es megírta az igazságot. Soha életemben nem voltam féltékeny. Aki semmilyen zsákot nem cipel, tisztában van magával, boldog, határozott, és nincsenek önértékelési gondjai semmilyen téren, és maximálisan megbízik a barátjában/barátnőjében, ott kétség sem merül fel. Aljas dolog a féltékenység, nálam instant szakítóok.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!