Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit túlsúlyos lányok! Milyen pasik jönnek be nektek?
Ezen az oldalon csakis csinos és szép lányok vannak.
Nem tudtad?
Magas, izmos. Olyasmik mint Dwayne Johnson.
23.
hát, sajnos én nem kicsit vagyok túlsúlyos, hanem lassan már az elhízott kategóriát súrolom (170 cm-105 kg) (szeretnék ezen változtatni, tudom hogy az egészségem rovására megy)... a kérdésre válaszolva nekem a kicsit mackósabb testalkatú magas férfiak tetszenek
egy kis érdekesség amit megfigyeltem... az idősebb 50-70 korosztályú férfiak mindig ràm mozdulnak... volt már olyan, hogy leszólított egy ilyen bácsi, hogy meginnék-e vele egy kávét, egy másik alkalommal pedig egy köszönő viszonyban ismertük egymást bàcsi megkérdezte h van-e barátom és megadnám-e a telefonszámom(miután mosolyogva köszöntem neki)...és ezek tényleg komolyan is gondolják... az utcán-tömegközlekedésen szinte napi rendszerességgel megbámul egy-egy ilyen férfi, van hogy olyan kiéhezetten bámulnak, hogy a hideg is kiráz... rêgen amikor szórólapot osztottam akkor is rendszeresen leálltak velem beszélgetni... szóval tudom hogy ez nem volt kérdés, de az biztos hogy az idős férfiaknak tetszenek a duci lányok, vagy lehet az is hogy nekik már mindegy, mindenkinél bepróbálkoznak... mindenesetre jó lenne már ha egy max 30 éves férfiból is kiváltanék ilyen hatást, mert valahogy ez a korosztály, akik engem is érdekelnének, ők messziről elkerülnek...
21\N
Mivel magam is sportolok,ennek ellenére van mit fogni,de azért a hasonlóan sportos egyedek tetszenek. Legyen mellé sportosan elegáns. Hát kb ennyi. Magam is hozom a szintet.😏
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!