Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom gáz a korkülönbség de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reina de Corazones kérdése:

Tudom gáz a korkülönbség de mit csináljak. A mostani szerelmem 43 lett en meg 24 leszek nemsokara. Érdekelne mivel tudnám felizgatni hogy ne tudjon nekem ellenálni?

Figyelt kérdés
Amúgy probáltam ismerkedni korombeliekkel de majdnem mind csak kalandra hajtanak én meg ellene vagyok.

2017. márc. 4. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10#Itt azért lássuk be kevés a logikus kérdező.
2017. márc. 4. 21:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen azért van az hogz vele megtenném még akkor is ha aztán a feleség győz azaz marad mellette,meg tul képpen nem is az a célom megkeseriteni senki életét.

De mivel annyira szeretem őt vele lennék ugy ,hogy ne tudjon róla senki az meg aki csak hallott a tervemröl itt az meg ugysem tudja hogy nézünk ki mi meg nem is ismer hogy elmondja valakinek h ez meg ez...)Az meg amit irtam a korombeliekkel kapcs az hogy rögtön rámásznának a másikra még elsö tali után nem ismerve aztán viszlát soha többe dum meg tali.Ahol nincs ismerkedes ,kis barátságos duma legalább egz idejig h esetleg egymásba is szeressünk megtudjunk egysmást egzmásrol ott nem megyek bele.Nem vagyok hive az érzelemmenstes sexnek.

2017. márc. 5. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
De neki felesége van...neked hogy esne fordított esetben? Ha lenne egy férjed akiben megbízol, ő megy egy fiatal lánnyal hentereg, ráadásul "érzelmekkel"?
2017. márc. 5. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Gáz ez az egész amire készülsz.Remélem a pasi nem akar tőled semmit.Annyi ellentmondás van ban,amit írsz hogy összegyűjteni is nehéz.Nem akarod tönkretenni a házasságát,de azért szerelmes vagy,viszont az is gáz szerinted,ha a korod béliek csak rámásznak,te viszont reménykedsz benne, hogy akár még szerelem is lehet belőle.Hát ha csak az utolsót nézzük,akkor már csak simán tönkre vágnál egy kapcsolatot.Szóval az egész elméleted bukik.De ha Te ezt nem látod,akkor baj van.Tényleg remélem hogy a pasi nem akar tőled semmit.
2017. márc. 5. 10:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Gondoljátok talán a végén esetlegesen félre sikerülne a tervem és belém is szeretne az illetö?Mert az nem éppenséggel a tervem sőt nem is szertném mert akkor velem szeretne élni a családja meg szenvedne.Függetlenül hogy szeretem nekem untig elég lenne pici testi élvezet vele,nem vagyok szétválasztos tipus.
2017. márc. 5. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:
A terved is az hogy beléd szeressen. Ha meg most erre azt mondod megint, hogy nem akkor olvasd vissza miket írkálsz. Vagy csak nem tudsz gondolkodni, bocsi.
2017. márc. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!